Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Metsä Board Q4-tuloskommentit

Metsä Board julkisti poikkeuksellisesti tulostiedotvuoden 2017 viimeisen neljänneksen liikevaihdosta ja kannattavuudesta tietomurtoepäilyn seurauksena https://www.inderes.fi/tiedotteet/ennakkotieto-metsa-boardin-vuoden-2017...

Metsä Boardin lähivuosien tulosennusteemme nousivat hieman yhtiön eilen Q4-tuloksestaan julkaisemien ennakkotietojen myötä. Vahvoista tuloskasvunäkymistä huolimatta osakkeen arvostuksen kokonaiskuva on kuitenkin haastava.

Metsä Boardia voi seurata inderes.fi:ssä tästä linkistä https://www.inderes.fi/yhtiot/metsa-board

 

 

Käy kauppaa. (Metsä Board)

Metsä Board on vuonna 1986 perustettu kartonkiyhtiö. Metsä Board on johtava eurooppalainen ensikuitukartongin tuottaja. Yhtiö keskittyy kevyisiin ja korkealuokkaisiin ensikuitukartonkeihin, joita käytetään pääosin kuluttajatuotepakkauksissa ja vähittäiskaupan tarpeisiin. Yhtiön taive- ja tarjoilupakkauskartongin vuosittainen kapasiteetti on 1 350 000 tonnia ja valkoisen kraftlainerin 675 000 tonnia. Lisäksi yhtiö valmistaa kemiallista sellua ja valkaistua kemihierrettä omaan käyttöön sekä myytäväksi.