Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Nesteen iso kuva ennallaan epävarmuudesta huolimatta

Nesteen lyhyen tähtäimen epävarmuus on kohonnut, mutta pitkän aikavälin näkemyksemme yhtiön arvonluontikyvystä on ennallaan.

00:13 Mistä tämä epävarmuus johtuu?
00:59 Helmikuussa inderesTV:ssä puhuttiin siitä, että Nesteen mahdolliset riskit liittyvät mm. markkinan heikentymiseen ja korkeisiin arvostuskertoimiin. Olemmeko me nyt lähempänä näiden riskien realisoitumista? Jos ollaan, miksi?
02:22 Miksi siirryit lisää-suosituksesta vähennä-suositukseen, ja miten pitkän aikavälin sijoittajan kannattaa reagoida tähän?

Lue yhtiöraportti täältä (premium-jäsenille): https://www.inderes.fi/fi/kohonnut-lyhyen-tahtaimen-epavarmuus-puoltaa-v...
Seuraa yhtiötä täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/neste

Käy kauppaa. (Neste)

Neste on korkealaatuisiin puhtaamman liikenteen polttoaineisiin keskittyvä jalostus- ja markkinointiyhtiö, joka valmistaa kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita. Yhtiö on myös maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Nesteellä on tuotantolaitoksia Porvoossa, Naantalissa, Rotterdamissa ja Singaporessa. Nesteen liikevaihto vuonna 2015 oli 11,1 miljardia euroa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 5 000 henkilöä. Nesteen osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.