Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nokia sijoituskohteena ja yhtiön iso kuva

Inderesin analyytikko/toimitusjohtaja Mikael avaa Nokiaa sijoituskohteena Vernerin kanssa. Miksi näemme Nokian hyvänä sijoituskohteena, kun markkina ei yhtiötä arvosta? Mikael näyttää, kuinka aliarvostettu verkkopuoli Nokiassa on, vaikka nykyinen sykli ei koskaan elpyisi.

Kohdasta 5:19 alkaen Mikael käy läpi miten Nokia asemoituu koko markkinalla, ja miksi 5G:n, IoT:n ja muiden teknologioiden myötä perusfundamentit ovat Nokian suhteen kunnossa: koko arvoketju pohjaa nopeisiin ja parantuviin yhteyksiin.

Nokian avainluvut ja ennusteet löytyvät yhtiösivuilta täältä https://www.inderes.fi/yhtiot/nokia

Nokian päivän kommentti aamukatsauksesta löytyy täältä https://www.inderes.fi/uutiset/nokia-paivitys-matala-arvostus-houkuttelee

Käy kauppaa. (Nokia)

Nokia on vuonna 1865 peustettu globaali suomalainen tietoliikennealalla toimiva yhtiö, jonka liiketoimintoihin lukeutuu teknologiakehitys ja sen lisensointi. Nokia kuuluu alansa suurimpiin yrityksiin ruotsalaisen Ericssonin ja kiinalaisen Huawein rinnalla. Nokian liiketoiminnot voidaan jakaa Nokia Networksiin ja teknologiayksiköihin. Nokia toimii lähes jokaisella mantereella ja sillä on maailmanlaajuinen johtoasema mobiili ja kiinteiden verkkojen infrastruktuurissa.