Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Rakennusektorin kurssilaskussa näkyy pelko huomisesta

Aamukatsauscase rakennusyhtiöistä löytyy täältä https://www.inderes.fi/uutiset/rakennussektorin-arvostustasossa-nakyy-pe...

Podi löytyy täältä https://www.inderes.fi/videot/inderespodi-jakso-7-miten-lahestya-syklisi...

Tuore analyytikko Olli Koponen käy läpi raksasektoria: syklin huippu on käsillä ja esimerkiksi konevuokraajat Ramirent ja Cramo tekevät vielä ennätystuloksia, mutta matalat arvostustasot saattavat hämätä sijoittajia. Suomessa valmistuu asuntoja huomattavasti yli tarpeen tällä hetkellä, ja alalla yleisesti odotetaan jäähtymistä lähivuosina. Koponen poimisi alalta parhaiten operaativisesti suorittavia yhtiöitä tai liiketoiminnaltaan defensiivisempiä vaihtoehtoja jos pakko olisi. 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.