Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Revenio Group Q3'19: erittäin vahva tulos, näkymät ennallaan

Revenio Groupin Q3-raportti oli erittäin vahva, näkymät pysyivät ennallaan. Revenio arvioi vuoden 2019 liikevaihdon kasvavan erittäin voimakkaasti ja kertaerillä oikaistun suhteellisen käyttökatteen olevan hyvällä tasolla. Analyytikko Mikael Rautasen haastateltavana Revenion uusi toimitusjohtaja Mikko Moilanen.

Mikaelin kommentit Q3-raportista luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/revenio-q3-erittain-vahva-tulos

00:16 Revenio uuden toimitusjohtajan silmin
01:25 Missä Revenio voisi parantaa ja millaisia muutoksia on luvassa?
02:24 Q3-pääkohdat
02:55 CenterVue
04:14 HOME
05:19 Terveiset katsojille ja osakkeenomistajille

Revenio Group https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/revenio-group

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.