Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Revenio Group Q2'16 - Olli-Pekka Salovaara

"Kaiken kaikkiaan hyvä neljännes, en ole tyytymätön, mutta parempaankin pystytään. Euroopassa ic100 on mennyt hyvin ja tuotteen vastaanotto on ollut hyvä. HOME-tuotteen FDA-luvan osalta seuraavaa kierrosta on valmisteltu, nyt tehdään testit ja tarvittavat täydennykset ja sen jälkeen laitetaan uusi hakemus sisään. Astma-tuotteen CE-merkin saaminen tulee mahdollistamaan myynnin Euroopassa ja panostukset kliinisiin tutkimuksiin."

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.