Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Revenio Q4'15 - Olli-Pekka Salovaara

Revenion Olli-Pekka Salovaara kommentoi yhtiön Q4-raporttia: "Loppuvuosi hidastui hiukan, kun asiakkaat odottivat, että tammikuussa pääsevät ostamaan uutta laitetta. Kulujen kasvussa oli paljon kertaluonteisia tekijöitä liittyen FDA-hakemukseen. Odotamme, että myynti uusien tuotteiden avulla kasvaa. HOME-tuotteen FDA-luvasta pitäisi tietää näillä näkymin 2-3 kuukauden sisällä taas tarkemmin."

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.