Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Positiivisen tulosvaroituksen perusteella Reveniolta oli lupa odottaa erinomaista tulosta, ja se saatiinkin. Yhtiön myynti vetää vahvasti silmänpainemittareissa ja myös kuvantamislaitteissa kysyntä on vironnut. Revenion toimitusjohtaja Jouni Toijala analyytikko Mikael Rautasen haastattelussa.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:10 Loppuvuosi 2020
01:17 Silmänpainemittarit
01:56 Koronan vaikutukset
03:04 Kuvantamislaitteet
04:00 Näkymät
04:42 Ohjeistuksen sanamuodot
07:20 Kiinan markkina
09:08 Reichertin kilpaileva tuote
12:24 HOME-tuote

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.