Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Reveniolla tasaista kasvua, uusia kasvuaihioita odottaen

Revenion Q3-tulosraportti jäi hieman odotuksista, mutta vakaa kasvu jatkui. Talousjohtaja Robin Pulkkinen kommentoi yhtiön kehitystä eri markkinoilla ja iCaren hinnoitteluvoimaa. Makron vastatuuli ei ole heijastunut Revenioon viime kuukausina. Lopuksi käydään läpi ihosyöpälaite Cutican kuulumisia. Kysymykset alla.

Revenion avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/revenio-group

00:28 Q3 pääpiirteissään?
01:12 ic200 tukee ensi vuonna kasvua
01:31 Liikevaihto kasvoi, mutta tulos lähes ennallaan. Kulupuolen kuulumiset?
02:10 Miltä Kiina näyttää iCarella tällä hetkellä?
03:04 Kustannusrakenne tehostunut materiaalipuolella, mikä siinä on taustalla?
04:10 Icaren katekehitys alueittain, mitä voi avata?
05:05 Missä määrin liikevaihdon kasvu tulee hinnoittelusta ja missä määrin volyymistä ja minkälainen hinnoitteluvoima iCarella on?
06:30 Kasvunäkymät edelleen positiivisia
07:30 Cutican kuulumiset

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.