Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

SaaS-yhtiöissä kurssiralli: villitys ei vielä tarttunut Suomeen

Suuria globaaleja SaaS-yhtiöitä ei näytä tällä hetkellä pysäyttävän mikään. Alkuvuonna yhtiöiden arvostuskertoimet ovat venyneet ennestään, mutta Suomeen ilmiö ei ole juuri tarttunut. Analyytikko Petri Aho käy omat lempipoimintansa läpi pörssimme neljästä SaaS-yhtiöstä Admicom, Efecte, Basware ja Heeros. Verneri kysyy, mistä ilmiössä on kyse ja miksi suomalaiset yhtiöt tuntuvat jäävän jälkeen ulkomaalaisista verrokeistaan. Ollaanko meillä vässyköitä?

Kuuntele SaaS-aiheinen podi täältä https://www.inderes.fi/videot/inderespodi-jakso-5-miten-lahestya-saas-li...

Aamukatsauscase SaaS-yhtiöistä löytyy täältä https://www.inderes.fi/uutiset/globaalien-saas-yhtioiden-arvostustasot-j...

Efecte on suomalainen SaaS-mallilla (Software-as-a-service) toimiva ohjelmistoyhtiö, joka on erikoistunut IT-palvelun-, identiteetin- ja pääsynhallinnan ohjelmistotuotteisiin, sekä niiden käyttöönottoa, integrointia ja kehitystä tukeviin asiantuntijapalveluihin.

Efecten pilvipohjaisen ohjelmistoratkaisun avulla yritykset voivat hallinnoida, ohjata ja kehittää yrityksen sisäisiä palvelufunktioita, kuten IT-palveluita (ITSM), pääsynhallintaa ja käyttäjäoikeuksia (IAM), itsepalveluita, HR-palveluita, taloushallintopalveluita, lakipalveluita ja kiinteistöpalveluita.