Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kimmo Lönnmark, toimitusjohtaja, Privanet Securities Oy

Kimmo Lönnmark on Privanet Securities Oy:n toimitusjohtaja, ja on toiminut jo yli 20 vuoden ajan finanssialalla. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen maisteri ja on suorittanut kansainvälisen CEFA- analyytikkotutkinnon.

Lönnmark on ollut perustamassa Privanetin joukkorahoitusliiketoiminnat, joiden avulla autetaan kotimaisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Lisäksi hän johtaa Suomen ainoaa listaamattomien yhtiöiden jälkimarkkinaa, jossa kaupankäynnin kohteena olevien yli 100 yhtiön yhteenlaskettu markkina-arvo on yli 3 miljardia euroa

Käy kauppaa. (Skarta Group)

Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Rakennamme puhtaampaa tulevaisuutta – elinympäristöä, johon kuuluvat puhdas vesi ja energia sekä kestävä infrastruktuuri. Keskitymme liiketoiminnassamme erikoisrakentamisen lisäksi muun muassa hiilineutraaleihin teollisuus- ja tuulivoimahankkeisiin. Tavoittelemme kannattavaa kasvua ja näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia kaikilla liiketoiminta-alueillamme.