Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Stora Enson Q1 oli torjuntavoitto

Vuoden 2019 ensimmäinen kvartaali oli Stora Ensolle analyytikko Antti Viljakaisen mukaan torjuntavoitto. Oikaistu liikevoitto heikkeni vertailukauteen nähden, mutta ylitti kuitenkin ennusteemme. Huomenna perjantaina julkistetaan myös UPM:n ja Metsä Boardin tulokset. UPM:ltä odotamme pientä tulosparannusta ja Metsä Boardilta puolestaan tuloksen heikkenemistä. 

Lue analyytikon kommentti täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/stora-ensolta-q1lta-torjuntavoitto-yht...

Seuraa meitä:
Inderes: https://www.inderes.fi/ 
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/inderes/ 
Twitter: https://twitter.com/Inderes 
SoundCloud: https://soundcloud.com/inderes
Instagram: https://www.instagram.com/inderes_tiimi/ 
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/inderes-oy 

Liity kasvavaan sijoittajayhteisöön maksutta Free-jäsenenä tästä linkistä https://www.inderes.fi/user/register?user_register_first=1&utm_source=yo...

Käy kauppaa. (Stora Enso)

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssa (STE A, STE R). Lisäksi Stora Enson ADR-todistuksilla (SEOAY) käydään kauppaa Yhdysvalloissa.