Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Rovion Q1-tulos osoitti, että yhtiön kärkipelit ovat edelleen hyvässä iskussa ja tarjoavat yhdessä vahvan taseen kanssa hyvän perustan uusien menestyspelien luomiseen ja yritysostoihin. Rovion peliportfolioon on tänä vuonna kuoriutumassa uusia kasvupelejä, joiden arvioimme kääntävän yhtiön liikevaihdon ensi vuonna kasvu-uralle. Samaan aikaan osakkeeseen ladatut kasvuodotukset ovat maltillisia, jolloin kasvunäkymän kirkastuessa sekä arvostuskertoimissa että ennusteissa olisi nousupotentiaalia. Viime aikojen kurssilaskun jälkeen osakkeen tuotto/riski-suhde kallistuu mielestämme jälleen erittäin houkuttelevalle puolelle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Rovio)

Rovio on vuonna 2003 perustettu mobiilipeleihin keskittyvä peliyhtiö. Rovio luo ja kehittää mobiilipelejä free-to-playmallilla. Pelit pohjautuvat yhtiön Angry Birds - brändiin sekä muihin yhtiön omiin uusiin pelibrändeihin. Valmiin pelin yhtiö julkaisee itse digitaalisissa jakelualustoissa (App Store, Google Play). Lisäksi yhtiö lisensoi Angry Birds -brändiä kuluttajatuotteisiin, elokuviin, animaatioihin ja muuhu viihteeseen. Valtaosa yhtiön liikevaihdosta tulee peliliiketoiminnasta ja loput brändilisensoinnista. Maantieteellisesti Rovion liiketoiminnan painopiste on länsimarkkinoilla.