Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

VIP Registration

Tervetuloa yhteisöön!

Luo vuoden Premium-tili ilmaiseksi tai päivitä Free-tilisi vuoden Premium-tiliksi.

Syötä salasana tai olemassa olevan tilin salasana.
Read full content of our VIP käyttöehdot.

Miten VIP-käyttäjän rekisteröinti tapahtuu

Annamme opiskelijoille ja satunnaisille käyttäjille VIP-jäsenyyden ilmaiseksi. Sen luominen on helppoa! Syötä sähköpostiosoite ja salasana, niin järjestelmämme luo sinulle uuden Premium-tilin. Mikäli sähköpostisi on käytössä Free-tilillä, järjestelmämme päivittää sen vuoden ajaksi Premium-tiliksi. Tervetuloa yhteisöön! :)

Miksi Inderes? Riippumatonta, laadukasta ja intohimolla tehtyä osakeanalyysia.

Inderes on suomalainen pankeista riippumaton analyysipalvelu. Löydämme sijoittajille parhaat sijoituskohteet ja teemme pörssistä paremman markkinapaikan yhdistämällä sijoittajat ja yhtiöt huippulaadukkaan osakeanalyysin avulla. Toimintamallimme on ensimmäisenä Suomessa tuonut analyysin kaikkien sijoittajien ja kaikkien yhtiöiden saataville. Inderesin aamukatsaus, mallisalkku ja palkittuihin analyyseihin pohjautuvat suositukset tavoittavat päivittäin yli 50 000 kotimaista osakesijoittajaa. Helsingin pörssin kattavin aktiivinen osakeseurantamme sisältää melkein 100 kotimaista pörssiyhtiötä, joita analysoimme päivittäin 14 analyytikon tiimillä. Inderesin perustivat analyytikot vuonna 2009 intohimosta osakemarkkinoihin ja yritysten analysointiin. Yhtiö on enemmistöltään analyytikoiden omistama. Inderes on ollut analyysien osuvuudessa yksi Pohjoismaiden menestyneimpiä tiimejä analyytikkovertailuissa.