Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Heeroksen kehitys on ollut vuoden 2016 lopulla tehdyn listautumisen jälkeen selvästi odotuksiamme heikompaa, kun yhtiön kasvupanostusten tehokkuus on jäänyt heikoksi erityisesti ulkomailla. Yhtiö etenee jälleen asteittain parempaan suuntaan, kun toiminnan painopiste siirtyy asteittain investointivaiheesta skaalautumis-vaiheeseen, kansainvälistymisen tulosrasitus pienenee ja yhtiön tekemät hinnankorotukset tukevat kannattavuutta. Yhtiön pitkän aikavälin arvonluontipotentiaali on vielä viimeisen parin vuoden kehityksen perusteella osittainen kysymysmerkki, mutta tätä kompensoi maltilliseksi painunut arvostus, jatkuvat tuotot ja vakautunut rahoitustilanne. 

Käy kauppaa. (Heeros)

Heeros on vuonna 2000 perustettu ohjelmistoyhtiö, joka kehittää ja markkinoi digitaalisen taloushallinnon kokonaisratkaisua. Yhtiön pilvipalveluna (SaaS) tarjottava ratkaisu kattaa kaikki digitaalisen taloushallinnon perusprosessit, kuten osto- ja myyntilaskujen käsittelyn, maksatuksen, arkistoinnin sekä kirjanpidon ja palkanlaskennan.