Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Afarak vuosikertomus 2017

Yhtiöjulkaisu 30.03.2018 14:49 Afarak

Afarak on kehittyvä maailmanlaajuisesti toimiva yhtiö, joka toimittaa erikoismetalliseoksia maailman johtaville yrityksille. Afarak on vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja, jonka kaivokset ja tuotantolaitokset sijaitsevat Etelä-Afrikassa, Turkissa ja Saksassa.

Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla sijaitsevat hallinnolliset toimistot tukevat tuotantoyksiköitä. Yhtiö myy tuotteitaan ympäri maailman oman myynti- ja markkinointiyhtiön, Afarak Tradingin, kautta. Afarak toimittaa ylpeänä metalliseoksiaan maailman johtaville yrityksille auto-, ilmailu-, avaruus- ja ydinvoimateollisuudessa sekä myös luksustuotteita kuluttajasektorille valmistaville johtaville brändeille. Avaa PDF tästä.

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa.