Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Dovre Group vuosikertomus 2017

Yhtiöjulkaisu 05.03.2018 16:31 Dovre

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Konsernin emoyhtiö Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V).

Konsernilla on kaksi liiketoimintaryhmää: Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Projektihenkilöstö-liiketoimintaryhmällä on yli 30 vuoden kokemus asiantuntijoiden toimittamisesta erityisesti isoihin investointiprojekteihin eri puolilla maailmaa. Konsultointi-liiketoimintaryhmä tarjoaa projektijohdon ja projektinhallinnan osaamista isojen projektien ja investointihankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen Pohjoismaissa.

Dovre Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 62,7 miljoonaa euroa ja konsernin liiketulos oli 0,1 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 91 % muodostuu projektihenkilöstöliiketoiminnasta ja 9 % konsultoinnista. Maailmanlaajuisesti Dovre Group työllistää yhteensä noin 500 henkilöä.

Dovre Group on vuonna 1977 perustettu kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.