Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Fondia vuosikertomus 2017

Yhtiöjulkaisu 22.02.2018 18:14 Fondia

Pohjoismaiden suurin lakitoimisto

Fondia on liikejuridiikan täyden palvelun talo, joka tarjoaa uudenlaisia palvelumalleja ja hyödyntää digitaalisia teknologioita. Merkittävä osa Fondian liikevaihdosta syntyy jatkuvaluonteisen LDaaS (Legal Department as a Service) -palvelun tuottamana. Fondia on kehittänyt ainutlaatuisen digitaalisen MyFondia-alustan, joka palvelee juristien keskinäistä ja asiakkaiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja kommunikointia. Fondialla on toimistot seitsemässä kaupungissa Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa, Göteborgissa ja Tukholmassa.

Law at first sight

Kasvustrategiaansa vauhdittaakseen Fondia osti tammikuussa 2018 ruotsalaisen lakitoimiston Jansson & Norinin. Kaupan myötä Fondialla on nyt yhteensä 26 juristia Ruotsissa vastaamassa LDaaS-palvelun kasvavaan kysyntään.

Fondia on vuonna 2004 perustettu Suomen 10. suurin lakiasiaintoimialan yritys ja ainoa listattu lakitoimialan yritys Pohjoismaissa. Keihäänkärkituotteena se tarjoaa jatkuvaa tuotteistettua lakiosastopalvelua kiinteällä kuukausihinnalla. Käytännössä asiakkaat voivat ulkoistaa oman lakiosaston osittain tai kokonaan Fondialle. Suomen miljardin euron liikejuridiikkamarkkinalla Fondian ydinkohderyhmää ovat alipalvellut pk-yritykset, mutta tuotteistettujen palvelujen kautta (esimerkiksi DPOaaS) tarjonta soveltuu hyvin myös suurille yrityksille.