Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Fondia vuosikertomus 2017

Yhtiöjulkaisu 22.02.2018 18:14 Fondia

Pohjoismaiden suurin lakitoimisto

Fondia on liikejuridiikan täyden palvelun talo, joka tarjoaa uudenlaisia palvelumalleja ja hyödyntää digitaalisia teknologioita. Merkittävä osa Fondian liikevaihdosta syntyy jatkuvaluonteisen LDaaS (Legal Department as a Service) -palvelun tuottamana. Fondia on kehittänyt ainutlaatuisen digitaalisen MyFondia-alustan, joka palvelee juristien keskinäistä ja asiakkaiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja kommunikointia. Fondialla on toimistot seitsemässä kaupungissa Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa, Göteborgissa ja Tukholmassa.

Law at first sight

Kasvustrategiaansa vauhdittaakseen Fondia osti tammikuussa 2018 ruotsalaisen lakitoimiston Jansson & Norinin. Kaupan myötä Fondialla on nyt yhteensä 26 juristia Ruotsissa vastaamassa LDaaS-palvelun kasvavaan kysyntään.

Fondia on liikejuridiikan täyden palvelun talo, joka tarjoaa uudenlaisia palvelumalleja ja hyödyntää digitaalisia teknologioita. Fondia toimii Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Virossa ja konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 20,2 miljoonaa euroa. Fondian palveluksessa on noin 160 työntekijää.