Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Ahlstrom - Munksjö
3444 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 13.72 ALIN 13.70 VAIHTO (KPL) 49 710
MYYNTI 13.78 YLIN 13.96 VAIHTO (VAL) 0,687 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Tulevat tapahtumat

28
Hei
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
5.5.
2020

Ahlstrom-Munksjön käyttökate-% ponnisti ensimmäisellä neljänneksellä korkeimmilleen kahteen ja puoleen vuoteen. Yhtiö on vastannut koronaviruspandemiaan kasvattamalla hengityssuojamateriaalien tuotantoa tehtaillaan. Se on kuitenkin pieni osa yhtiön liiketoiminnasta. Millaisia toimia yli 14 %:iin asetettuun käyttökatteeseen pääsy vaatisi yhtiöltä? Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

Tyyppi: company_report
24.4.
2020

Ahlstrom-Munksjön Q1-numerot olivat odotuksiamme paremmat kautta linjan. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen melko vähäisiksi ja strategisesti yhtiö tekee asioita vauhdilla edetäkseen kohti kannattavuuspotentiaaliaan. Keskipitkän ajan potentiaaliinsa nähden osake on mielestämme edullinen, mutta lyhyen tähtäimen arvostusnäkymä on haastavampi ja riskit ovat edelleen korkeita koronapandemian takia. 

Tyyppi: news
24.4.
2020

Ahlstrom-Munksjön Q1-numerot olivat odotuksiamme paremmat kautta linjan. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen melko vähäisiksi ja strategisesti yhtiö tekee asioita vauhdilla edetäkseen kohti kannattavuuspotentiaaliaan.

Tyyppi: stock_exchange_release
23.4.
2020

AHLSTROM-MUNKSJÖ OYJ, OSAVUOSIKATSAUSTIEDOTE, 23.4.2020 KLO 8.35 

Tämä tiedote on tiivistelmä Ahlstrom-Munksjön osavuosikatsauksesta tammi-maaliskuulta 2020. Katsaus kokonaisuudessaan on tämän pörssitiedotteen liitteenä pdf-tiedostona. Raportti on myös saatavilla osoitteessa www.ahlstrom-munksjo.com/fi.

Tyyppi: news
7.4.
2020

Suominen ja Ahlstrom-Munksjö tiedottivat maanantaina, että yhtiöt ovat allekirjoittaneet monivuotisen sopimuksen, joka uudistaa ja vahvistaa yhtiöiden kaupallista yhteistyötä Ställdalenin tehtaalla Ruotsissa.

Tyyppi: stock_exchange_release
3.4.
2020

AHLSTROM-MUNKSJÖ PÖRSSITIEDOTE, 3.4.2020 klo 10.00

Ahlstrom-Munksjö ilmoitti huhtikuussa 2019 siirtyvänsä uuteen liiketoiminta- ja raportointirakenteeseen 1.1.2020 alkaen. Uusi rakenne mahdollistaa Expera Specialty Solutionsin ja Caieiraksen integroinnin loppuun viemisen ja yritysostojen tarjoamien mahdollisuuksien saavuttamisen täysimittaisina. Uuden rakenteen myötä Ahlstrom-Munksjö tuo esiin ydinosaamistaan, tarkentaa strategisia tavoitteitaan ja yhdenmukaistaa jokaisen liiketoiminta-alueen ominaispiirteitä.

Uusi liiketoiminta-alue rakenne 1.1.2020 alkaen

Tyyppi: company_report
26.3.
2020

Vuoden tähtäimellä osakkeen arvostus on mielestämme kohonnut neutraaliksi etenkin nousseeseen riskitasoon peilattuna. Siten vetäydymme osakkeen suhteen toistaiseksi tarkkailuasemiin, vaikka keskipitkällä tähtäimellä yhtiön potentiaali onkin yhä hyvä.

Tyyppi: news
26.3.
2020

Pudotamme Ahlstrom-Munksjön tavoitehintamme 12,50 euroon (aik. 15,00 euroa) negatiivisia ennustemuutoksia heijastellen. Samalla laskemme suosituksemme vähennä-tasolle (aik.

Ahlstrom - Munksjö

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Ahlstrom - Munksjö

Ahlstrom-Munksjö on johtava kuitupohjaisten materiaalien valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja asiakkailleen maailmanlaajuisesti. Tarjonta koostuu suodatinmateriaaleista, irrokepohjapapereista, elintarvike- ja juomateollisuuden käsittelymateriaaleista, laminaattipapereista, hiomatuotteiden ja teippien pohjapapereista, sähköteknisistä papereista, lasikuitumateriaaleista sekä terveydenhuollon kankaista ja diagnostiikkasovelluksista. Lisäksi yhtiö tarjoaa laajan valikoiman muita erikoispapereita teollisuuden ja kuluttajien käyttöön.