Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Ahlstrom - Munksjö
3717 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.00 ALIN 13.72 VAIHTO (KPL) 44 328
MYYNTI 0.00 YLIN 13.90 VAIHTO (VAL) 0,611 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Yhtiöraportti
29.7.
2020

Ahlstrom-Munksjön selvisi tuloksellisesti koronamyrskyn silmästä selvästi pessimistisiä odotuksiamme paremmin, mutta yhtiön lähivuosien tulospotentiaali ei ole mielestämme silti oleellisesti muuttunut. Keskipitkän ajan potentiaaliinsa nähden Ahlstrom-Munksjön osake ei ole mielestämme kallis, mutta lyhyen tähtäimen arvostusnäkymä on melko neutraali eikä tuotto-odotus siten nouse enää oleellisesti osinkoa suuremmaksi. 

Yhtiöraportti
24.4.
2020

Ahlstrom-Munksjön Q1-numerot olivat odotuksiamme paremmat kautta linjan. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen melko vähäisiksi ja strategisesti yhtiö tekee asioita vauhdilla edetäkseen kohti kannattavuuspotentiaaliaan. Keskipitkän ajan potentiaaliinsa nähden osake on mielestämme edullinen, mutta lyhyen tähtäimen arvostusnäkymä on haastavampi ja riskit ovat edelleen korkeita koronapandemian takia. 

Yhtiöraportti
26.3.
2020

Vuoden tähtäimellä osakkeen arvostus on mielestämme kohonnut neutraaliksi etenkin nousseeseen riskitasoon peilattuna. Siten vetäydymme osakkeen suhteen toistaiseksi tarkkailuasemiin, vaikka keskipitkällä tähtäimellä yhtiön potentiaali onkin yhä hyvä.

Yhtiöraportti
14.2.
2020

Ahlstrom-Munksjön Q4-numerot olivat odotuksiamme heikommat kautta linjan. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen melko vähäisiksi operatiivisten odotusten osalta ja strategisesti yhtiö tekee asioita vauhdilla edetäkseen kohti 2020-luvun puolella häämöttävää tulospotentiaalia. Keskipitkän ajan potentiaaliinsa nähden osake on mielestämme edullinen ja tulostrendin käänne häämöttää mielestämme viivästyksistä huolimatta tänä vuonna. Osakkeen arvostus ei mielestämme ole erityisen vaativa, kunhan tuloskunto alkaa parantua.

Yhtiöraportti
31.10.
2019

Ahlstrom-Munksjön Q3-numerot olivat odotuksiamme heikommat kautta linjan. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen melko vähäisiksi operatiivisten odotusten osalta ja strategisesti yhtiö tekee asioita vauhdilla edetäkseen kohti 2020-luvun puolella häämöttävää tulospotentiaalia. Keskipitkän ajan potentiaaliinsa nähden osake on mielestämme edullinen ja tulostrendin käänne häämöttää mielestämme viivästyksistä huolimatta ensi vuonna.

Yhtiöraportti
10.9.
2019

Ahlstrom-Munksjöllä on mielestämme selkeää tuloskasvupotentiaalia keskipitkällä aikavälillä, mutta tulostrendin käänne on hinnoiteltu mielestämme osakkeeseen jo hyvin. Siten pidämme osakkeen tuotto-odotusta neutraalina riskeihin nähden.

Yhtiöraportti
31.7.
2019

Ahlstrom-Munksjön Q2-luvut olivat lievästi odotuksiamme heikommat. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen melko vähäisiksi varsinkin operatiivisten odotusten osalta ja strategisesti yhtiö etenee edelleen hyvin kohti 2020-luvun puolella häämöttävää tulospotentiaalia. Lyhyellä tähtäimellä Ahlstrom-Munksjön osakkeen arvostustaso on kuitenkin korkeahko ja mielestämme osakkeen 12 kuukauden tuotto-odotus jää melko neutraaliksi riskeihin nähden.

Yhtiöraportti
26.4.
2019

 Olemme tarkastaneet raportin jälkeen Ahlstrom-Munksjön lähivuosien ennusteitamme alaspäin odotuksiamme heikomman Q1-tuloksen jälkeen, vaikka strategisesti yhtiö etenee edelleen hyvin kohti 2020-luvun puolella häämöttävää tulospotentiaalia. Lyhyellä tähtäimellä osakkeen arvostustaso on noussut sekä ennusteleikkausten että kurssinousun ajamana ja mielestämme osakkeen 12 kuukauden tuotto-odotus jää jo neutraaliksi riskeihin nähden.

Yhtiöraportti
15.2.
2019

Q4 oli Ahlstrom-Munksjön osalta tuloksellisesti pettymys, mutta strategisesti yhtiö etenee edelleen suunnitelmien mukaan kohti 2020-luvun puolella häämöttävää tulospotentiaalia. Selkeä ja suurelta osin yhtiön omissa käsissä oleva tulosparannusvara pitää mielestämme osakkeen tuotto-odotuksen vuoden tähtäimellä hyvänä.

Yhtiöraportti
4.1.
2019

Olemme laskeneet Ahlstrom-Munksjön tulosennusteitamme lähivuosille, mikä heijastelee joulukuun osakeannissa hieman odotuksiamme enemmän kasvanutta osakemäärää ja talouskasvukuvan hidastumista. Yhtiöllä on yleisen taloustilanteen heikentymisestä huolimatta silti selvää tuloskasvupotentiaalia omien kehitystoimien myötä ja tähän suhteutettuna osakkeen arvostus on mielestämme matala. Potentiaalin realisoiminen vaatii kuitenkin yhtiöltä aikaa ja sijoittajilta kärsivällisyyttä.

Ahlstrom - Munksjö

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Ahlstrom - Munksjö

Ahlstrom-Munksjö on johtava kuitupohjaisten materiaalien valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja asiakkailleen maailmanlaajuisesti. Tarjonta koostuu suodatinmateriaaleista, irrokepohjapapereista, elintarvike- ja juomateollisuuden käsittelymateriaaleista, laminaattipapereista, hiomatuotteiden ja teippien pohjapapereista, sähköteknisistä papereista, lasikuitumateriaaleista sekä terveydenhuollon kankaista ja diagnostiikkasovelluksista. Lisäksi yhtiö tarjoaa laajan valikoiman muita erikoispapereita teollisuuden ja kuluttajien käyttöön.