Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Ahlstrom - Munksjö
2169 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 14.22 ALIN 14.10 VAIHTO (KPL) 15 323
MYYNTI 14.24 YLIN 14.24 VAIHTO (VAL) 0,217 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
31.10.
2019

Ahlstrom-Munksjön Q3-numerot olivat odotuksiamme heikommat kautta linjan. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen melko vähäisiksi operatiivisten odotusten osalta ja strategisesti yhtiö tekee asioita vauhdilla edetäkseen kohti 2020-luvun puolella häämöttävää tulospotentiaalia. Keskipitkän ajan potentiaaliinsa nähden osake on mielestämme edullinen ja tulostrendin käänne häämöttää mielestämme viivästyksistä huolimatta ensi vuonna.

Tyyppi: company_report
10.9.
2019

Ahlstrom-Munksjöllä on mielestämme selkeää tuloskasvupotentiaalia keskipitkällä aikavälillä, mutta tulostrendin käänne on hinnoiteltu mielestämme osakkeeseen jo hyvin. Siten pidämme osakkeen tuotto-odotusta neutraalina riskeihin nähden.

Tyyppi: company_report
31.7.
2019

Ahlstrom-Munksjön Q2-luvut olivat lievästi odotuksiamme heikommat. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen melko vähäisiksi varsinkin operatiivisten odotusten osalta ja strategisesti yhtiö etenee edelleen hyvin kohti 2020-luvun puolella häämöttävää tulospotentiaalia. Lyhyellä tähtäimellä Ahlstrom-Munksjön osakkeen arvostustaso on kuitenkin korkeahko ja mielestämme osakkeen 12 kuukauden tuotto-odotus jää melko neutraaliksi riskeihin nähden.

Tyyppi: company_report
26.4.
2019

 Olemme tarkastaneet raportin jälkeen Ahlstrom-Munksjön lähivuosien ennusteitamme alaspäin odotuksiamme heikomman Q1-tuloksen jälkeen, vaikka strategisesti yhtiö etenee edelleen hyvin kohti 2020-luvun puolella häämöttävää tulospotentiaalia. Lyhyellä tähtäimellä osakkeen arvostustaso on noussut sekä ennusteleikkausten että kurssinousun ajamana ja mielestämme osakkeen 12 kuukauden tuotto-odotus jää jo neutraaliksi riskeihin nähden.

Tyyppi: company_report
15.2.
2019

Q4 oli Ahlstrom-Munksjön osalta tuloksellisesti pettymys, mutta strategisesti yhtiö etenee edelleen suunnitelmien mukaan kohti 2020-luvun puolella häämöttävää tulospotentiaalia. Selkeä ja suurelta osin yhtiön omissa käsissä oleva tulosparannusvara pitää mielestämme osakkeen tuotto-odotuksen vuoden tähtäimellä hyvänä.

Tyyppi: company_report
4.1.
2019

Olemme laskeneet Ahlstrom-Munksjön tulosennusteitamme lähivuosille, mikä heijastelee joulukuun osakeannissa hieman odotuksiamme enemmän kasvanutta osakemäärää ja talouskasvukuvan hidastumista. Yhtiöllä on yleisen taloustilanteen heikentymisestä huolimatta silti selvää tuloskasvupotentiaalia omien kehitystoimien myötä ja tähän suhteutettuna osakkeen arvostus on mielestämme matala. Potentiaalin realisoiminen vaatii kuitenkin yhtiöltä aikaa ja sijoittajilta kärsivällisyyttä.

Tyyppi: company_report
31.10.
2018

Ahlstrom-Munksjön operatiivinen kehitys oli melko lähellä odotuksiamme Q3:lla. Ahlstrom-Munksjöllä on lähivuosina strategisten hankkeiden ansiosta huomattavaa tuloskasvuapotentiaalia, mihin nähden osake on mielestämme maltillisesti hinnoiteltu kaikilla mittareilla. Potentiaalin realisoiminen vaatii kuitenkin aikaa.

Tyyppi: company_report
10.9.
2018

Ahlstrom-Munksjö pääomamarkkinapäivässään (CMD) kävi läpi konsernin viime aikoina vauhdilla edennyttä kasvustrategiaa ja syvensi tietoja liiketoiminta-alueistaan. CMD ei aiheuttanut yllätyksiä emmekä tee sen jälkeen muutoksia Ahlstrom-Munksjön 17,00 euron tavoitehintaamme tai lisää-suositukseemme.

Tyyppi: company_report
27.7.
2018

Ahlstrom-Munksjön Q2-raportti oli operatiivisten lukujen ja ohjeistuksen tarkennuksen osalta juuri odotustemme mukainen. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen marginaalisiksi. Ahlstrom-Munksjö on mielestämme maltillisesti hinnoiteltu suhteessa orastavaan tulostrendin käänteeseen ja keskipitkän ajan potentiaaliinsa. Lisäksi aiemmin tiedotettu Expera-kauppa vaikuttaa mielestämme lupaavalta eikä sen potentiaalia ole hinnoiteltu kurssiin vielä lainkaan.

Tyyppi: company_report
8.6.
2018

Osake tarjoaa kohtuullisen hyvän 7-11 %:n vuosituotto-odotuksen lähivuosille, kunhan yhtiön tulos kääntyy odotustemme mukaisesti takaisin kasvu-uralle kuluvan vuoden loppupuolella.

Ahlstrom - Munksjö

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Ahlstrom - Munksjö

Munksjön ja Ahlstromin fuusiossa syntyi maailman johtava kestävän kehitykseen ja innovaatisiin kuitupohjaisiin ratkaisuihin kehittynyt yhtiö. Uudella yhtiöllä on 43 tehdasta neljällä mantereella ja yhteensä 6200 työntekijää. Yhdistetyn yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,2 mrd. euroa ja oikaistu käyttökate 269 MEUR.