Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Ahlstrom - Munksjö
3717 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.00 ALIN 13.72 VAIHTO (KPL) 44 328
MYYNTI 0.00 YLIN 13.90 VAIHTO (VAL) 0,611 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
18.6.
2020

Ahlstrom-Munksjön selkein verrokkiyhtiö Neenah Paper antoi eilen tietoja Q2:n kehityksestään rahoitusjärjestelyidensä yhteydessä. Yhtiön liikevaihto putosi huhtikuun ja maaliskuun aikana yhteensä 41 %.

Analyytikon kommentti
24.4.
2020

Ahlstrom-Munksjön Q1-numerot olivat odotuksiamme paremmat kautta linjan. Ennustemuutokset jäivät raportin jälkeen melko vähäisiksi ja strategisesti yhtiö tekee asioita vauhdilla edetäkseen kohti kannattavuuspotentiaaliaan.

Analyytikon kommentti
7.4.
2020

Suominen ja Ahlstrom-Munksjö tiedottivat maanantaina, että yhtiöt ovat allekirjoittaneet monivuotisen sopimuksen, joka uudistaa ja vahvistaa yhtiöiden kaupallista yhteistyötä Ställdalenin tehtaalla Ruotsissa.

Analyytikon kommentti
26.3.
2020

Pudotamme Ahlstrom-Munksjön tavoitehintamme 12,50 euroon (aik. 15,00 euroa) negatiivisia ennustemuutoksia heijastellen. Samalla laskemme suosituksemme vähennä-tasolle (aik.

Analyytikon kommentti
24.3.
2020

Ahlstrom-Munksjö tiedotti maanantaina Italian operaatioidensa tilasta. Italian hallitus on maanantaina määrännyt maan teollisuuden ja kaupallisen toiminnan keskeytettäväksi. Määräys tuli voimaan heti, ja se on voimassa 3.4.2020 asti.

Analyytikon kommentti
23.3.
2020

Italian pääministeri Giuseppe Conte allekirjoitti eilen uutistietojen (ml. esim. Bloomberg) mukaan määräyksen, joka pysäyttää merkittävän osan maan elinkeinoelämää Reutersin mukaan huhtikuun 3. päivään asti.

Ahlstrom - Munksjö

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Ahlstrom - Munksjö

Ahlstrom-Munksjö on johtava kuitupohjaisten materiaalien valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja asiakkailleen maailmanlaajuisesti. Tarjonta koostuu suodatinmateriaaleista, irrokepohjapapereista, elintarvike- ja juomateollisuuden käsittelymateriaaleista, laminaattipapereista, hiomatuotteiden ja teippien pohjapapereista, sähköteknisistä papereista, lasikuitumateriaaleista sekä terveydenhuollon kankaista ja diagnostiikkasovelluksista. Lisäksi yhtiö tarjoaa laajan valikoiman muita erikoispapereita teollisuuden ja kuluttajien käyttöön.