Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Ahlstrom - Munksjö
3695 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 13.42 ALIN 13.24 VAIHTO (KPL) 60 899
MYYNTI 13.46 YLIN 13.50 VAIHTO (VAL) 0,813 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: video
28.7.
2020

Ahlstrom-Munksjön toinen kvartaali oli polarisoitunut: osa liiketoiminnasta menestyi, osa otti isommin osumaa koronan iskuista. Näkymät pysyvät sumun peitossa. Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

Seuraa yhtiötä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/ahlstrom-munksjo

00:00 Ahlstrom-Munksjön toisen kvartaalin vahvuudet ja heikkoudet?
03:00 Markkinatilanne ja näkymät?
05:00 Rakennuspalikat ensi vuoden elpymiseen toisen kvartaalin tietojen valossa? ​

Tyyppi: video
5.5.
2020

Ahlstrom-Munksjön käyttökate-% ponnisti ensimmäisellä neljänneksellä korkeimmilleen kahteen ja puoleen vuoteen. Yhtiö on vastannut koronaviruspandemiaan kasvattamalla hengityssuojamateriaalien tuotantoa tehtaillaan. Se on kuitenkin pieni osa yhtiön liiketoiminnasta. Millaisia toimia yli 14 %:iin asetettuun käyttökatteeseen pääsy vaatisi yhtiöltä? Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi.

Tyyppi: video
10.9.
2019

Olemme julkaisseet Ahlstrom-Munksjöstä laajan raportin, joka on vapaasti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/investointivaiheen-hedelmien-kypsymista-saadaa...

Analyytikko Antti Viljakainen käy Vernerin kanssa läpi yhtiötä sijoituskohteena rautalangasta vääntäen. Mitkä ovat isoimmat vahvuudet ja heikkoudet?

Seuraa Ahlstrom-Munksjötä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/ahlstrom-munksjo

 

Tyyppi: video
30.7.
2019

Ahlstrom-Munksjö julkisti tänään (30.7.2019) toisen kvartaalin tuloksensa. Liikevaihto laski 3 % ja volyymit 5 %. Oikaistu käyttökate oli noin vertailukauden tasolla. Yhtiö odottaa kysynnän vaihtelun jatkuvan ja epävarmuuden säilyvän. Mutta yhtiöllä on meneillään synergiasäästöjä yritysjärjestelyistä ja muita tehostamistoimia. Positiivista on myös se, että raaka-aineiden hinnat, erityisesti sellun hinta on tullut alas, mikä vaikuttaa positiivisesti Ahlstrom-Munksjön tulokseen.

Tyyppi: video
3.12.
2018

Kuituratkaisuja toimittavan Ahlstrom-Munksjön toimitusjohtaja Hans Sohlström kävi analyytikko Viljakaisen haastattelussa. Yhtiöllä on meneillään osakeanti, jossa kerätään rahaa Expera-yritysoston osittaiseksi rahoittamiseksi. Yhtiö haluaa kohteliaasti muistuttaa, että omistajien merkintäoikeuksilla ei voi käydä kauppaa Helsingin pörssissä 5.12. jälkeen, joten merkinnät kannattaa käyttää tai myydä ennen tätä päivämäärää. Itse anti jatkuu 12. päivään asti, jolloin käyttämättömät merkintäoikeudet raukeaa arvottomina.

Tyyppi: video
27.7.
2018

Analyytikko Antti Viljakainen kommentoi Ahlstrom-Munksjön Q2 tulosta, yrityskauppaa, loppuvuoden odotuksia ja osakkeen arvostusta.

00:04 Tuloksen pääkohdat
01:17 Loppuvuoden odotukset
02:09 Yrityskauppa
04:05 Osakkeen arvostus

Tyyppi: video
11.6.
2018

AhlstromMunksjön laaja raportti on vapaasti luettavissa inderes.fi https://www.inderes.fi/tuotto-odotus-nojaa-tuloskasvuun

Osake tarjoaa kohtuullisen hyvän 7-11 %:n vuosituotto-odotuksen lähivuosille, kunhan yhtiön tulos kääntyy odotustemme mukaisesti takaisin kasvu-uralle kuluvan vuoden loppupuolella. 

Tyyppi: video
15.3.
2017

Inderesin analyytikko Antti Viljakainen kommentoi Munksjötä sijoituskohteena. Munksjö on 92. yhtiö jota Inderes seuraa pörssissä. Maksuton laaja raportti luettavissa https://www.inderes.fi/fuusiopotentiaalia-jo-hinnassa.

Ahlstrom - Munksjö

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Ahlstrom - Munksjö

Ahlstrom-Munksjö on johtava kuitupohjaisten materiaalien valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja asiakkailleen maailmanlaajuisesti. Tarjonta koostuu suodatinmateriaaleista, irrokepohjapapereista, elintarvike- ja juomateollisuuden käsittelymateriaaleista, laminaattipapereista, hiomatuotteiden ja teippien pohjapapereista, sähköteknisistä papereista, lasikuitumateriaaleista sekä terveydenhuollon kankaista ja diagnostiikkasovelluksista. Lisäksi yhtiö tarjoaa laajan valikoiman muita erikoispapereita teollisuuden ja kuluttajien käyttöön.