Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Alexandria Pankkiiriliike

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
12.7.
2021

Suomen Sijoitustutkimuksen julkaiseman rahastoraportin mukaan kotimaiset sijoitusrahastot keräsivät kesäkuussa noin 1,7 mrd. euron nettomerkinnät, mikä on korkein taso viiteen vuoteen. Viimeisen 12 kk:n aikana sijotusrahastoihin on virrannut uutta pääomaa yhteensä noin 10,0 mrd. euron edestä.

Analyytikon kommentti
30.6.
2021

Toistamme Alexandrian 6,8 euron tavoitehintamme ja nostamme suosituksemme tasolle vähennä (aik. myy). Emme ole tehneet ennusteisiimme muutoksia ja odotamme yhtiöltä lähivuosilta vakaata tuloskehitystä.

Inderes analyysi
30.6.
2021

Emme ole tehneet ennusteisiimme muutoksia ja odotamme yhtiöltä lähivuosilta vakaata tuloskehitystä. Yhtiön osakekurssi on kuitenkin laskenut seurannan aloituksemme jälkeen noin 20 %:lla ja samalla osakkeen yliarvostus on purkautunut. Kurssilaskun jälkeen osakkeen arvostus on painunut järkevälle tasolle ja pidämme osaketta tällä hetkellä oikein hinnoiteltuina. Tuore seurannan aloitus raporttimme on luettavissa oheisesta linkistä.

Analyytikon kommentti
10.6.
2021

Suomalaisten sijoitusrahastojen uusmyynti veti toukokuussa vahvasti, sillä rahastot keräsivät huhtikuun tapaan 1,2 mrd. euron nettomerkinnät. Viimeisen 12 kk:n aikana kotimaisiin sijoitusrahastoihin on virrannut uutta pääomaa peräti 8,8 mrd. euron edestä.

inderesTV
20.5.
2021

Yksityissijoittajille sijoitustuotteita myyvä Alexandria listautui hetki sitten pörssiin. Yhtiön maine on sijoittajien silmissä heikko ja osakkeen arvostus kirvelee silmiä. Yhtiöllä on paljon todistettavaa lähivuosina, analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

Laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/seurannan-aloitus-paljon-todistettavaa 

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:25 Mitä Alexandria tekee?

Analyytikon kommentti
20.5.
2021

Aloitamme Alexandrian seurannan 6,8 euron tavoitehinnalla ja myy-suosituksella. Yhtiö on käynyt läpi merkittäviä muutoksia viimeisen parin vuoden aikana ja näiden seurauksena yhtiön tulostaso on tehnyt selvän tasokorjauksen.

Inderes analyysi
20.5.
2021

Yhtiö on käynyt läpi merkittäviä muutoksia viimeisen parin vuoden aikana ja näiden seurauksena yhtiön tulostaso on tehnyt selvän tasokorjauksen. Yhtiön lähivuosien tulosnäkymät ovat vakaat ja markkinatilanteen kestäessä yhtiöllä on edellytykset ylläpitää saavutettua tulostasoa. Osake on noussut listautumisen jälkeen voimakkaasti ja kurssinousu on nostanut arvostustason korkealle tasolle. Kaikilla soveltamillamme arvonmääritysmenetelmillä osake on ylihintainen ja näemme osakkeessa selkeää laskuvaraa nykytasolta.

Tiedotteet
18.5.
2021

ALEXANDRIA PANKKIIRILIIKE OYJ Johtohenkilöiden liiketoimet 18.5.2021 kello 14.00

Alexandria Pankkiiriliike Oyj - Johdon liiketoimet

____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Ajanta Oy

Asema: Lähipiiriin kuuluva henkilö

(1):Liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimiva henkilö

Nimi: Pietarinen. Lauri

Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

Liikkeeseenlaskija: Alexandria Pankkiiriliike Oyj

LEI: 7437002ONTEZT59NA993

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

inderesTV
26.4.
2021

Alexandria Pankkiiriliike Oyj suunnittelee listautumista pörssiin. Yhtiöesittelytilaisuus alkaa 26.4.2021 kello 18.

Tiedotteet
23.4.
2021

ALEXANDRIA PANKKIIRILIIKE OYJ Yhtiötiedote 23.4.2021 kello 19.00

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALTOIHIN, AUSTRALIAAN, ETELÄ-AFRIKKAAN, HONGKONGIIN, JAPANIIN, KANADAAN, SINGAPOREEN TAI UUTEEN-SEELANTIIN TAI MIHINKÄÄN MUUHUN VALTIOON, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Alexandria Pankkiiriliike

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas