Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aspo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot
Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
8.2.
2022

Jos länsimaat päätyvät asettamaan Venäjälle talouspakotteita, niin mihin yhtiöihin Venäjälle asetettavat talouspakotteet vaikuttaisivat todennäköisimmin? Onko yhtiöitä voisivat hyötyä tilanteen kärjistymisestä? Ette ole selvännäkijöitä, mutta on varmasti yhtiöitä joihin pakotteilla olisi todennäköisimmin vaikutusta. Tämä on varmasti riski, joka pitäisi huomioida yhtiöiden valuatiossa. Kiitos etukäteen!

Inderes Q&A
28.5.
2020

Hei,

Olen ruvennut katselemaan Aspoa sijoituskohteena, kiitos erinomaisesta analyysistanne. Kaksi kysymysta joihin en ole loytanyt selkeaa vastausta:

Inderes Q&A
25.3.
2020

Miten koronaepidemia vaikuttaa Aspon toimintaan ja tuloksen teko kykyyn? Voiko Aspolle tulla rahoituskriisiä tässä tilanteessa?

Inderes Q&A
28.11.
2019

Onko arviota siitä, mihin pörssiyhtiöihin postilakko eniten vaikuttaa?

Inderes Q&A
27.3.
2019

Heippa! Jokohan ne Aspon uusien laivojen nosturit toimii ja lastaavat itse?

Inderes Q&A
19.2.
2018

Hei! Olen aloittanut sijoittamisen noin 2,5v sitten, ja yleistä vahvaa närää näköjään herättää sijoittajien keskuudessa yhä Aspon epäonnistunut leipurin-listaus. Huomautan painokkaasti että nyt ei haeta Venäjän kriisiä, mitä yhtiö aina tuo esille epäonnistuneen listautumisen syyksi, vaan sitä miksi sijoittajille listautumisesta jäi hampaan koloon.

Aspo

ipo