Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Avidly

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
16.7.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi voimakkaalla kasvu-uralla kesäkuussa.

Tiedotteet
30.6.
2021

Muutoksia Avidly Oyj:n johtoryhmässä

Avidly Oyj yhtiötiedote 30.6.2021 kello 14.00

Avidly Oyj:n Suomen toimintojen operatiivinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Teea Björklund jättää tehtävänsä ja siirtyy toisen yhtiön palvelukseen 1.10.2021 alkaen. Björklund jatkaa operatiivisen johtajan tehtävässä ja johtoryhmän jäsenenä 30.9.2021 saakka. Hänen seuraajansa haku aloitetaan välittömästi.

Analyytikon kommentti
24.6.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi voimakkaalla kasvu-uralla toukokuussa, joka oli kolmas peräkkäinen positiivinen kuukausi sitten koronapandemian alkamisen.

inderesTV
18.6.
2021

Avidlyn viime vuodet ovat olleet sijoittajan kannalta vuoristorataa. Uuden johdon käsissä suunta on kääntynyt nopeasti. Analyytikko Antti Luiro kommentoi.

Uusi laaja raportti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/orastava-markkinointiteknologian-kasvutarina

Avidlyä voi seurata inderes.fi:ssä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/avidly

Analyytikon kommentti
18.6.
2021

Toistamme Avidlyn vähennä-suosituksen ja 6,5 euron tavoitehinnan. Avidly rakentaa ja operoi yritysten digitaalisen myynnin ja markkinoinnin koneistoja.

Inderes analyysi
18.6.
2021

Myynnin ja markkinoinnin muutos kohti digitaalisia kanavia on jatkunut pitkään ja yhtiö on asemoitunut vahvasti näiden trendien tuella kasvavaan markkinasegmenttiin. Edellisen strategian toteutuksen ongelmien jälkeen Avidlyn kannattavan kasvun tarina on kerännyt uskottavuutta vahvoilla viimeaikaisilla näytöillä. 

Analyytikon kommentti
28.5.
2021

Mediamainonnan voimakas elpyminen oli odotettua, sillä koronapandemia iski voimakkaimmin nimenomaan vertailukauden lukuihin.

inderesTV
4.5.
2021

Avidly - CEO Jesse Maula

Analyytikon kommentti
3.5.
2021

Avidlyn alkuvuonna jatkunut kasvu ja kannattavuuden vahvistuminen antoivat jälleen merkin yhtiön käänteen etenemisestä. Vaikka päivitetyn kasvustrategian toteutus on vasta alussa, pienenevät yhtiön kasvuun liittyvät riskit operatiivisen kurinalaisuuden kehittymisen myötä.

Inderes analyysi
3.5.
2021

Avidlyn alkuvuonna jatkunut kasvu ja kannattavuuden vahvistuminen antoivat jälleen merkin yhtiön käänteen etenemisestä. Vaikka päivitetyn kasvustrategian toteutus on vasta alussa, pienenevät yhtiön kasvuun liittyvät riskit operatiivisen kurinalaisuuden kehittymisen myötä. Q1-luvut vahvistivat jälleen luottamustamme yhtiön käänteen etenemiseen ja kasvuun. Nousseen arvostuskuvan (EV/Liikevaihto 1,3x) myötä käännettä mielestämme kuitenkin hinnoitellaan osakkeeseen jo liian etupainotteisesti.

Avidly

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas