Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Avidly

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
25.10.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys tasoittui selvästi syyskuussa. Mainosinvestointien arvo nousi syyskuussa vajaan 1 %:n vertailukaudesta, mutta kumulatiivisesti tammi-syyskuu on edelleen selvästi vertailukauden yläpuolelle (+ 12 %).

Tiedotteet
29.9.
2021

Jonaz Kumlander on nimetty Avidly Oyj:n Chief Technology Officeriksi ja Ingunn Bjøru Chief Customer Experience Officeriksi 

Avidly Oyj yhtiötiedote 29.9.2021 kello 8.30

inderesTV
28.9.
2021

Avidlyn toimitusjohtaja Jesse Maula tulee Verneri Pulkkisen vieraaksi ROASTiin. Livelähetys inderesTV:ssä 28.9. noin kello 10.15. Otamme jälleen vastaan yleisökysymyksiä: mitä pahempia, sen parempi!

Analyytikon kommentti
22.9.
2021

Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi kasvu-uralla elokuussa. Mainosinvestointien arvo nousi elokuussa 10 % vertailukaudesta ja myös kumulatiivisesti tammi-elokuu on noussut selvästi vertailukauden yläpuolelle (+ 14 %).

Analyytikon kommentti
20.9.
2021

Toistamme Avidlyn 7,0 euron tavoitehinnan ja nostamme suosituksen osta-tasolle (aik. vähennä). Avidly on toteuttanut ripeää muutosta käänneyhtiöstä kasvuyhtiöksi viimeisen puolentoista vuoden aikana, mistä elokuun lopussa raportoidut Q2-luvut antoivat jälleen näyttöjä.

Inderes analyysi
18.9.
2021

Avidly on toteuttanut ripeää muutosta käänneyhtiöstä kasvuyhtiöksi viimeisen puolentoista vuoden aikana, mistä elokuun lopussa raportoidut Q2-luvut antoivat jälleen näyttöjä. Eteenpäin katsoen ja tuloskasvuun luottaen yhtiön arvostus näyttää kurssilaskun jälkeen jälleen houkuttelevalta.

Analyytikon kommentti
30.8.
2021

Avidlyn toisen neljänneksen kasvu oli väkivahvaa (+30 %), mutta myös hallittua kannattavuuden jatkaessa vahvistuvalla trendillä. Yhtiö onkin viimeisen vuoden aikana näyttänyt kykynsä hallittuun kasvuun.

Analyytikon kommentti
30.8.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi kasvu-uralla heinäkuussa. Mainosinvestointien arvo nousi heinäkuussa reilut 15 % vertailukaudesta, mutta oli edelleen noin 7 % alle vuoden 2019 heinäkuun tason.

Inderes analyysi
29.8.
2021

Avidlyn toisen neljänneksen kasvu oli väkivahvaa (+30 %), mutta myös hallittua kannattavuuden jatkaessa vahvistuvalla trendillä. Yhtiö onkin viimeisen vuoden aikana näyttänyt kykynsä hallittuun kasvuun. Markkinan elpyminen koronakuopasta on tukenut lyhyen tähtäimen kasvua, mutta näemme Avidlyn asemoituneen hyvin myös markkinan pitkän aikavälin kasvun kannalta. Eteenpäin katsoen ja tuloskasvuun luottaen yhtiön arvostus näyttää suhteellisen neutraalilta (2023e oik. P/E 14x), mutta ei kuitenkaan riittävän houkuttelevalta palataksemme yhtiön lupaavasti etenevän kasvutarinan kyytiin. 

inderesTV
27.8.
2021

Avidlyn Q2-katsaus antoi vahvoja näyttöjä yhtiön profiilin kääntymisestä käänneyhtiöstä kannattavan kasvun yhtiöksi. Toimitusjohtaja Jesse Maula ja talousjohtaja Hans Parvikoski kommentoivat onnistunutta kvartaalia sekä Avidlyn valmiutta yritysostoille analyytikko Antti Luiron haastattelussa.

Lue lisää Avidlystä sijoituskohteena: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/avidly

Avidly

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas