Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Avidly

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot
Frans-Mikael Rostedt

Frans-Mikael Rostedt

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

29.04.2022 - 13:30

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
1.5.
2022

Avidlyn alkuvuosi sujui mallikkaasti ja Q1-katsaus vahvisti yhtiön jatkavan kasvustrateginsa kurinalaista toteutusta. Näemme yhtiön lähivuosien tuloskasvulle selvät ajurit rakenteellisesti kasvavassa markkinassa. Ennusteemme pysyivät lähes ennallaan. Yhtiön arvostus (2023e EV/EBIT 9x) on mielestämme edelleen hyvin houkutteleva vahvaan tuloskasvunäkymään peilattuna. Arvostuksen vahvistuminen vaatii yhtiöltä nähdäksemme edelleen lisää merkkejä vahvistuvasta kannattavuudesta.

Analyysi
7.3.
2022

Avidlyn kasvu on jatkunut tutuilla vahvoilla urilla, vaikka kannattavuus jäikin odotuksistamme. Näemme yhtiön lähivuosien tuloskasvulle selvät ajurit rakenteellisesti kasvavassa markkinassa. Odotuksiamme suurempien kasvupanosten ja pehmeämmän kannattavuusohjeistuksen myötä laskimme kuitenkin lähivuosien tuloskasvun odotuksiamme. Yhtiön arvostus (2023e EV/EBIT 9x) on silti edelleen houkutteleva vahvaan tuloskasvunäkymään peilattuna.

Analyysi
9.12.
2021

Avidly on toteuttanut ripeää muutosta käänneyhtiöstä kasvuyhtiöksi jo lähes kahden vuoden ajan. Katsomme yhtiön arvostusta edelleen luottavaisemmin eteenpäin, joskin pandemian mahdollinen pitkittyminen nostaa ennusteriskejä.

Analyysi
1.11.
2021

Avidly jatkoi odotetun hyvää ja hallittua kasvuaan Q3:n aikana suotuisan markkinan tukemana. Rakenteellisesti kasvavan markkinan ja operatiivisen kurinalaisuuden jatkuvan vahvistumisen myötä yhtiön lähivuosien tuloskasvulle on mielestämme selvät ajurit.

Analyysi
18.9.
2021

Avidly on toteuttanut ripeää muutosta käänneyhtiöstä kasvuyhtiöksi viimeisen puolentoista vuoden aikana, mistä elokuun lopussa raportoidut Q2-luvut antoivat jälleen näyttöjä. Eteenpäin katsoen ja tuloskasvuun luottaen yhtiön arvostus näyttää kurssilaskun jälkeen jälleen houkuttelevalta.

Analyysi
29.8.
2021

Avidlyn toisen neljänneksen kasvu oli väkivahvaa (+30 %), mutta myös hallittua kannattavuuden jatkaessa vahvistuvalla trendillä. Yhtiö onkin viimeisen vuoden aikana näyttänyt kykynsä hallittuun kasvuun. Markkinan elpyminen koronakuopasta on tukenut lyhyen tähtäimen kasvua, mutta näemme Avidlyn asemoituneen hyvin myös markkinan pitkän aikavälin kasvun kannalta. Eteenpäin katsoen ja tuloskasvuun luottaen yhtiön arvostus näyttää suhteellisen neutraalilta (2023e oik. P/E 14x), mutta ei kuitenkaan riittävän houkuttelevalta palataksemme yhtiön lupaavasti etenevän kasvutarinan kyytiin. 

Analyysi
18.6.
2021

Myynnin ja markkinoinnin muutos kohti digitaalisia kanavia on jatkunut pitkään ja yhtiö on asemoitunut vahvasti näiden trendien tuella kasvavaan markkinasegmenttiin. Edellisen strategian toteutuksen ongelmien jälkeen Avidlyn kannattavan kasvun tarina on kerännyt uskottavuutta vahvoilla viimeaikaisilla näytöillä. 

Analyysi
3.5.
2021

Avidlyn alkuvuonna jatkunut kasvu ja kannattavuuden vahvistuminen antoivat jälleen merkin yhtiön käänteen etenemisestä. Vaikka päivitetyn kasvustrategian toteutus on vasta alussa, pienenevät yhtiön kasvuun liittyvät riskit operatiivisen kurinalaisuuden kehittymisen myötä. Q1-luvut vahvistivat jälleen luottamustamme yhtiön käänteen etenemiseen ja kasvuun. Nousseen arvostuskuvan (EV/Liikevaihto 1,3x) myötä käännettä mielestämme kuitenkin hinnoitellaan osakkeeseen jo liian etupainotteisesti.

Analyysi
5.3.
2021

Loppuvuoden kasvu oli vahvaa ja kannattavuus kääntyi positiiviseksi yhtiön helmikuussa antamien ennakkotietojen mukaisesti. Avidlyn matka käänneyhtiöstä kohti kasvuyhtiötä on saanut taakseen hyviä näyttöjä, minkä jatkumiselle uuden strategian toteutus tarjoaa hyvät askelmerkit. Tuloskäänteen ja kasvun jatkuessa osakkeen arvostus on edelleen kohtuullinen (2022e oik. P/E 13x). Tämän päälle sijoittaja saa option kasvua kiihdyttävistä yritysostoista. 

Analyysi
16.2.
2021

Avidly antoi odotuksiamme vahvemmat ennakkotiedot vuoden 2020 operatiivisista luvuista. Avidlyn käänne etenee vauhdilla ja uuden johdon alaisuudessa yhtiötä on ruuvattu kohti operatiivisesti tehokkaampaa kasvuyhtiötä. Teimme ennakkotietojen ja jälleen vahvistunutta luottamustamme heijastellen korotuksia Avidlyn ennusteisiin. Avidlyn arvostus on noussut hyvin perustein riskitason vähitellen laskiessa, mutta tuloskäänteen jatkuessa osakkeen arvostus on edelleen kohtuullinen (2022e oik. P/E 13x). 

Avidly

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas