Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Avidly

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
26.1.
2021

Avidlyn viimeisin laaja raportti on päivätty toukokuulle 2019. Onkohan tähän tulossa päivitystä lähiaikoina?

Inderes Q&A
3.10.
2019

Miten ennusteissanne otatte tuon NetPressin tuoman liiketoimintamallin skaalautuvuuden huomioon? NetPress-yritysostosta tekee mielestämme kiinnostavan se, että se avaa Avidlylle ovet HubSpot-markkinana hyvin varhaisessa vaiheessa olevalle Saksan (/DACH) markkinalle ja vahvistaa jälleen Avidlyn asemaa HubSpotin-kumppanina (yritysoston myötä Avidlyyn kuuluu viisi maailman yhteensä kuudestakymmenestä HubSpot Diamond Partnerista).

Inderes Q&A
28.5.
2019

Avidlyn pääomamarkkinapäivässä mainittin pääomistaja Capman Growthin toimesta Fluido (Salesforce spesialisti), jonka he möivät vuonna 2018. Fluido myytiin julkisten tietojen perusteella 65 M € hintaan. Tulosta se teki vain 440 000 €. Mikäli tälle laskee P/E:n niin ollaan kolminumeroisissa luvuissa. Kun taasen Avidlyllä Inderesin oik.

Inderes Q&A
1.4.
2019

Kuinka suuri on Avidlyn markkinaosuus Suomen HubSpot markkinasta?

Inderes Q&A
25.2.
2019

Moi! Millaisia positiivisia ja negatiivisia vaikutuksia Avidlyn inbound-liiketoimintaan olisi sillä, jos joku alan toimija (esim. Salesforce tai Adobe) ostaisi Hubspotin itselleen. Olisiko kokonaisvaikutus lähtökohtaisesti positiivinen vai negatiivinen?

Inderes Q&A
11.2.
2019

Avidlyn uusi strategia kuulostaa vähintäänkin kunnianhimoiselta seuraavalle viisivuotiskaudelle niin saisitteko johtoporrasta kenties Roastiin valoittamaan tarkempaa polkua kasvutarinaan ja kyseisen alan näkymiä? "Avidly julkisti eilen kunnianhimoisen strategian vuosille 2019-2024, jonka päätavoitteena on orgaanisen ja epäorgaanisen kasvun kautta viisinkertaistaa yhtiön liikevaihto strategiakauden loppuun mennessä. "

Inderes Q&A
20.11.
2018

Moi! Miten näette tuon Capmanin tulon Avidlyn pääomistajaksi ja tuon "preemion" 6,25 €, kurssi näytti olevan 22% nousussa, mutta päätti silti vain 5,7 € paikkeille? Capman ilmeisesti näkee arvoa ja kasvun mahdollisuutta. Tarvitaanko Ruotsin listautumista Capmanin tulon jälkeen? Muuttaako tämä Petrin näkemystä myös lyhyellä aikavälillä? Ainakin nyt olisi tunnetumpi taho pääomistajana, jos muutoin oli epävarmuutta?

Inderes Q&A
4.9.
2018

Minkä verran huolissaan pitää olla Avidlyn (Zeeland Familyn) viime aikaisista henkilöstön vaihdoksista. Ensin lähti luovajohtaja, sitten puolet Turun yksiköstä ja sitten vaihtuu vielä toimitusjohtajakin? Kertooko tämä jostain? Ruotsalaisen yhtiön hankinta vaikuttaa tässä (strategiamuutos yhtiöllä?), siten että vanhaa johtoa haluaa lähteä? Onko yhtiössä henkilökemia- tai ilmapiiriongelmia? Voisiko saada johtoa haastatteluun tai Roastiin?

Inderes Q&A
29.8.
2018

21.8. kurssi kävi pikaisesti 6,8:ssa, seuraavana päivänä se olikin 6,08 ja nyt, 5,8 tätä kärjoittaessani. Onko jokin järjellinen syy, vai ovatko osakemarkkinat niin pienet tällä yhtiöllä, että pienikin osakkeiden myynti- ja ostotiheilautus kolahtaa noin pahasti...? Eilen ei ollut esimerkiksi ainuttakaan myynti- tai ostotapahtumaa ymmärtääkseni.

Inderes Q&A
28.5.
2018

Moikka Inderes! Jonkin aikaa sitten Zeeland family julkisti aikeen tehdä yrityskauppa Ruotsin suunnalle? Mikä mahtaa olla tämän tilanne?

Avidly

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Avidly

Avidly on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto ja johtava pohjoismainen markkinoinnin automaatioyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Synnytämme kasvun mahdollisuuksia, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toteutamme tätä tehtävää yli 230 henkilön voimin 16 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Lue lisää: investors.avidlyagency.com