Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Avidly

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
22.9.
2021

Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi kasvu-uralla elokuussa. Mainosinvestointien arvo nousi elokuussa 10 % vertailukaudesta ja myös kumulatiivisesti tammi-elokuu on noussut selvästi vertailukauden yläpuolelle (+ 14 %).

Analyytikon kommentti
20.9.
2021

Toistamme Avidlyn 7,0 euron tavoitehinnan ja nostamme suosituksen osta-tasolle (aik. vähennä). Avidly on toteuttanut ripeää muutosta käänneyhtiöstä kasvuyhtiöksi viimeisen puolentoista vuoden aikana, mistä elokuun lopussa raportoidut Q2-luvut antoivat jälleen näyttöjä.

Analyytikon kommentti
30.8.
2021

Avidlyn toisen neljänneksen kasvu oli väkivahvaa (+30 %), mutta myös hallittua kannattavuuden jatkaessa vahvistuvalla trendillä. Yhtiö onkin viimeisen vuoden aikana näyttänyt kykynsä hallittuun kasvuun.

Analyytikon kommentti
30.8.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi kasvu-uralla heinäkuussa. Mainosinvestointien arvo nousi heinäkuussa reilut 15 % vertailukaudesta, mutta oli edelleen noin 7 % alle vuoden 2019 heinäkuun tason.

Analyytikon kommentti
27.8.
2021

Modernin myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayhtiö Avidly julkisti aamulla heittämällä odotuksiamme vahvemman puolivuotiskatsauksen. Sekä yhtiön kasvu, että operatiivinen kannattavuus olivat Q2:n aikana odotuksiamme pirteämpiä.

Analyytikon kommentti
20.8.
2021

Yhtiön käänne ja hallitun kasvun perustan rakentaminen on edennyt viimeisen vuoden aikana rivakasti ja yhtiön kohdemarkkina on samanaikaisesti kehittynyt pirteästi. Q2:n aikana liiketoiminnan kehityksen voikin odottaa jatkuneen hyvänä ja ennustamme kasvun sekä kannattavuuden jatkaneen vahvistumista.

Analyytikon kommentti
16.7.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi voimakkaalla kasvu-uralla kesäkuussa.

Analyytikon kommentti
24.6.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi voimakkaalla kasvu-uralla toukokuussa, joka oli kolmas peräkkäinen positiivinen kuukausi sitten koronapandemian alkamisen.

Analyytikon kommentti
18.6.
2021

Toistamme Avidlyn vähennä-suosituksen ja 6,5 euron tavoitehinnan. Avidly rakentaa ja operoi yritysten digitaalisen myynnin ja markkinoinnin koneistoja.

Analyytikon kommentti
28.5.
2021

Mediamainonnan voimakas elpyminen oli odotettua, sillä koronapandemia iski voimakkaimmin nimenomaan vertailukauden lukuihin.

Avidly

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas