Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Basware

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Yhtiöjulkaisu
23.2.
2022
Yhtiöjulkaisu
23.2.
2022
Yhtiöjulkaisu
23.2.
2021
Yhtiöjulkaisu
21.8.
2020

Yhtiön oma julkaisu

Basware julkaisi odotuksia paremman Q2-tuloksen heinäkuun puolivälissä. Vuoden 2020 toisella neljänneksellä liikevaihto kasvoi 4 % ja liikevoitto oli 1,3 miljoonaa euroa. Liiketoiminnan skaalautuvuus jatkoi kehittymistään. Vuosineljänneksen cloud-tilauskertymä 6,1 miljoonaa euroa oli yksi Baswaren historian korkeimmista koronaviruspandemian aiheuttamista haasteista huolimatta. Tulosjulkistuksen jälkeen sijoittajat ja analyytikot suuntasivat huomionsa erityisesti cloud-bruttokatemarginaalin kehittymiseen ja asiakaskäyttäytymiseen pandemian aikana.

Yhtiöjulkaisu
23.4.
2020

Baswaren johto kommentoi Q1/20 tulosjulkistuksen yhteydessä liiketoiminnan jatkuvuutta ja välittömiä toimenpiteitä Covid-19 pandemiaan liittyen.

Yhtiöjulkaisu
25.2.
2020
Yhtiöjulkaisu
28.6.
2019

Ben Selby
Sijoittajasuhdejohtaja

Digitalisaatio on edelleen yksi merkittävimmistä megatrendeistä, jotka vaikuttavat ihmisiin ja yhtiöihin maailmanlaajuisesti. Kaikki mikä voidaan automatisoida tullaan automatisoimaan. Basware on ollut edelläkävijä hankinnasta maksuun markkinoilla yhtiön uraauurtavalla verkkolaskutusratkaisullaan. Työtä riittää – vielä löytyy paljon tilaisuuksia prosessien automatisoinnille ja tehostamiselle.  

Yhtiöjulkaisu
13.5.
2019

Tasapainoa kannattavuuden ja cloud kasvun välille

Yhtiöjulkaisu
21.2.
2019
Yhtiöjulkaisu
21.12.
2018

Basware on skaalautuva ja nopeasti kasvava yritys. Osana tätä muutosta Basware on alkanut julkaista Cloud-liiketoiminnan avainmittareita, jotta sijoittajien olisi helpompi ymmärtää Cloud-liiketoimintaa. Cloud-liiketoimintamalli keskittyy toistuvien ja pitkäaikaisten tuottovirtojen rakentamiseen palveluita tilaavilta asiakkailta. Asiakashankinta edellyttää etupainotteista sijoittamista myyntiin ja markkinointiin. Cloud-yritykset käyttävät erilaisia mittareita, koska nykyisten kustannusten vertailu nykyiseen liikevaihtoon ei ota huomioon tulevaisuudessa syntyvää arvoa.

Basware

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas