Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Basware

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot
Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

Toimitusjohtaja, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
26.1.
2021

Odotamme Baswaren kokonaisliikevaihtoon pudotusta koronan hidastaman kasvun ja osittain keskeneräisen liiketoimintamallin transformaation vuoksi. SaaS-tuottojen kasvun (Q4’20e +11 %) myötä ennustamme cloud-liikevaihdon säilyneen lievässä kasvussa, vaikka yleiselle taloustilanteelle herkemmät transaktiotuotot pysyvät ennusteissamme edelleen hieman vertailukautta heikompana (Q4’20e -1 %).

Analyytikon kommentti
18.12.
2020

Nostamme Baswaren tavoitehinnan 40,0 euroon (aik. 38,0 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksen. Baswaren raskas transformaatio SaaS/cloud-yhtiöksi on loppusuoralla ja yhtiö on viime vuosien aikana rakentanut onnistuneesti perustaa pitkän aikavälin kannattavalle kasvulle.

Analyytikon kommentti
22.10.
2020

Toistamme Baswaren vähennä-suosituksen, mutta nostamme tavoitehinnan ennustemuutoksia heijastellen 38,0 euroon (aik. 33,0 euroa). Q3:n kannattavuus ylitti odotuksemme ja yhtiön annettua tarkennetun ohjeistuksen loppuvuodelle olemme luottavaisia loppuvuoden etenemisen osalta.

Analyytikon kommentti
21.10.
2020

Basware julkaisi aamulla Q3:lta kokonaisuutena odotuksia paremmat operatiiviset luvut ja yhtiö jatkoi ennakoidusti tulosparannusten sarjaa. Kasvun osalta kokonaisliikevaihto oli linjassa odotuksiin, mutta Cloud-liikevaihdon kehitys jäi odotuksista.

Analyytikon kommentti
20.10.
2020

Basware julkaisee Q3-raporttinsa keskiviikkona 21.10. Odotamme yhtiön jatkavan Q2:lla näkynyttä positiivista kehitystä ja Cloud-liikevaihdon kasvua kannattavuuden parantuessa.

Analyytikon kommentti
17.7.
2020

Toistamme Baswaren vähennä-suosituksen, mutta nostamme tavoitehinnan ennustemuutoksia ja sektorin kohonnutta arvostustasoa heijastellen 33,0 euroon (aik. 28,0 euroa).

Analyytikon kommentti
16.7.
2020

Analyytikon kommentti
11.6.
2020

Nostamme Baswaren tavoitehinnan 28,0 euroon (aik. 22,5 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksen.

Basware

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Basware lyhyesti

Basware on maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Autamme kaikenkokoisia organisaatioita tehostamaan talousohjaustaan. Baswaren kaupankäynti- ja rahoitusverkosto yhdistää yrityksiä yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto, joka tarjoaa skaalautuvuutta liiketoiminnan kasvattamiseen sekä ratkaisut talousprosessien yksinkertaistamiseen ja virtaviivaistamiseen. Pienet ja suuret yritykset ympäri maailman saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä, entistä joustavammat maksuehdot, tehokuutta ja tiiviimmät liiketoimintasuhteet toimittajjiensa kanssa. 

Baswaren sijoittajasivuille