Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
BBS-Bioactive Bone Substitutes
1711 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 8.70 ALIN 8.60 VAIHTO (KPL) 10 856
MYYNTI 8.75 YLIN 9.00 VAIHTO (VAL) 0,096 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
9.4.
2020

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on julkaissut vuoden 2019 tilintarkastetun tilinpäätöksen yhtiön internet-sivuilla osoitteessa

http://www.bbs-artebone.fi/sijoittajille/sijoittajilletaloudelliset-rapo...

Tilinpäätös on myös tämän tiedotteen liitteenä.


BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj


Lisätietoja antavat:

Ilkka Kangasniemi, toimitusjohtaja

Tyyppi: stock_exchange_release
7.4.
2020

Yhtiömme BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n patenttihakemuksen ”A METHOD FOR PREPARING A BONE PROTEIN PREPARATION AND A BONE PROTEIN PREPARATION” tuotevaatimukset on hyväksytty USA:ssa. Nyt yhtiön ARTEBONE®-tuotteelle on myönnetty patentti kaikissa maissa, joissa sitä on haettu. USA:n osalta on vielä menossa tuotteen valmistusta koskeva patenttihakemus. 

Toimitusjohtaja Ilkka Kangasniemi:
”USA on maailman suurin ortopedisten tuotteiden markkina-alue. Siksi tieto tuotepatentin myöntämisestä siellä on erittäin merkittävä yhtiöllemme.

Tyyppi: stock_exchange_release
7.4.
2020

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n hallitus on koronaviruspandemian (COVID-19) vuoksi päättänyt perua 28.4.2020 pidettäväksi aiotun varsinaisen yhtiökokouksen.
Suomen hallitus linjasi 16.3.2020, että julkiset kokoontumiset tulee rajoittaa korkeintaan kymmeneen henkilöön.
Näiden linjausten perusteella BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n hallitus on tänään päättänyt siirtää yhtiökokouksen pidettäväksi 29.6.2020 klo 10.00. Yhtiö kutsuu yhtiökokouksen koolle myöhemmin.

Tyyppi: stock_exchange_release
27.3.
2020

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on saanut rahoituksensa turvaamiseksi sitoumuksen käyttöpääomalainasta

Yhtiötiedote 27.3.2020 klo 17:00

Tyyppi: stock_exchange_release
20.3.
2020

Yhtiötiedote 20.3.2020 klo 9:00


BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n Tilinpäätöstiedote 1.1.2019 - 31.12.2019 (tilintarkastamaton)


Vuosi 2019 lyhyesti (vertailukausi 2018)

Tyyppi: stock_exchange_release
19.2.
2020

Kliinisen kokeemme tulokset osoittavat, että ARTEBONE®-tuotteemme toimivuus nilkan luudutuksessa on yhtä hyvä kuin vastaava omaluusiirrehoito

19.2.2020

Tyyppi: stock_exchange_release
30.12.
2019

BBS Oyj:n markkinatakaussopimus Mangold Fondkomission AB:n kanssa Nasdaq First North Growth Market listalla Ruotsissa päättyy 30.12.2019. Yhtiön johto arvioi, että markkinatakaus ei ole parantanut yhtiön osakkeen hinnan muodostusta eikä likviditeettiä. Yhtiön osakkeista vain pieni osa on listautuneena Ruotsissa ja osakekurssi ja kaupankäynti on takauksesta huolimatta käyttäytynyt samalla tavalla kuin yhtiön päälistautumispaikalla Suomessa. BBS:llä ei ole markkinatakausta Suomessa.

Tyyppi: stock_exchange_release
22.10.
2019

22.10.2019

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: Proteiiniuutteen valmistusta koskeva patentti on hyväksytty Kanadassa

Yhtiömme BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n patenttihakemus ”A METHOD FOR PREPARING A BONE PROTEIN PREPARATION AND A BONE PROTEIN PREPARATION CONTAINING POLYETHYLENE GLYCOL/GLYCEROL MATRIX AND CALCIUM SALT GRANULES”  on hyväksytty Kanadassa. Samainen proteiiniuutteen valmistusta koskeva Eurooppa- ja Euraasiapatentti on ollut voimassa noin kolme vuotta.

Tyyppi: stock_exchange_release
14.10.
2019

Tänään pidetyssä BBS Oy:n hallituksen kokouksessa FT Ilkka Kangasniemi on nimitetty toimitusjohtajaksi 15.10.2019 alkaen. Keväällä 2019 BBS:n hallitukseen valittu Kangasniemi on pitkän linjan biomateriaali-alan kaupallistamisen ja tuotekehityksen osaaja, joka on toiminut usean alan yhtiön hallituksessa ja johdossa. Yhtiön lähiajan tavoitteisiin kuuluu siirtymävaiheessa olevan organisaation muuntaminen markkinoinnin ja myynnin tarpeita vastaavaksi.

Tyyppi: stock_exchange_release
30.8.
2019

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n puolivuotiskatsaus 1.1.-30.6.2019 (tilintarkastamaton)

Tammi-kesäkuu lyhyesti (vertailukausi 1-6/2018)

BBS-Bioactive Bone Substitutes

BBS-Bioactive Bone Substitutes

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj (”BBS”) on suomalainen terveysteknologiayritys, joka on kehittänyt uuden sukupolven innovatiivisen lääkinnällisen tuotteen luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa ja traumatologisessa kirurgiassa. Yhtiöllä ei ole liikevaihtoa. BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on perustettu vuonna 2003. Perustamista edelsi seitsemän vuoden tuotekehitysprojekti Oulun yliopistossa. Yhtiön kotipaikka on Oulu ja henkilöstömäärä 12. Yhtiöllä on lisäksi lääketieteen asiantuntijoista koostuva tieteellinen neuvottelukunta. Yhtiöllä on lääketehdasluvan saanut tuotantolaitos luuproteiiniekstraktille, ja ARTEBONE®-implantin tuotantolinjan ISO 13485 -sertifiointi on käynnissä.

Yhtiön ensimmäinen tuote ARTEBONE® on ruiskussa käyttövalmiina oleva leikkauksessa luun ongelma- tai murtumakohtaan injektoitava tahna. Se on suunniteltu edistämään luun paranemista luonnollisella tavalla hyödyntäen poron luusta erotettuja kasvutekijöitä ja luunmuodostuksen alustana toimivia trikalsiumfosfaatti (TCP) -rakeita. Kaikki prekliiniset kokeet ja kliiniset testit on tehty, ja yhtiö on käynnistänyt CE-merkinnän hakuprosessin. CE-merkintä on edellytys ARTEBONE®:n kaupallistamiseksi EU-alueella. ARTEBONE®:n etuja on, että se vähentää kallista leikkaussaliaikaa verrattuna potilaan oman luun käyttöön ja nopeuttaa potilaan toipumisaikaa sekä alentaa hoitokustannuksia.