BBS-Bioactive Bone Substitutes
885 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 2.26 ALIN 2.60 VAIHTO (KPL) 100
MYYNTI 2.52 YLIN 2.60 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
30.8.
2019

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n puolivuotiskatsaus 1.1.-30.6.2019 (tilintarkastamaton)

Tammi-kesäkuu lyhyesti (vertailukausi 1-6/2018)

Tyyppi: stock_exchange_release
30.8.
2019

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n puolivuotiskatsaus 1.1.-30.6.2019 (tilintarkastamaton)

Tammi-kesäkuu lyhyesti (vertailukausi 1-6/2018)

Tyyppi: stock_exchange_release
9.7.
2019

Korjaus BBS:n osakeanti päättynyt, 215 uutta osakasta Ruotsissa Equity Market Information julkaisu, julkaistiin 2. heinäkuuta 2019 klo 9.00 (CEST).
Julkaisu julkaistiin Equity Market Information julkaisuna, mutta se olisi pitänyt julkaista yhtiötiedotteena. Tiedotteen sisältö on sama kuin aikaisemminkin.

BBS – Bioactive Bone Substitutes Oyj (“BBS” tai “Yhtiö”), ortibiologian innovaattori, julkistaa lopputuloksen osakeannista, jonka tavoitteena oli kasvattaa osakkaiden määrää Ruotsissa ja jonka merkintäaika päättyi 30.6.2019 (”Osakeanti”).

Tyyppi: stock_exchange_release
2.7.
2019

BBS:n osakeanti päättynyt, 215 uutta osakasta Ruotsissa

Tyyppi: stock_exchange_release
28.6.
2019

BBS – Bioactive Bone Substitutes Oyj (“BBS” tai “Yhtiö”), ortobiologian innovaattori, ilmoittaa, että sen meneillään olevassa osakeannissa (”Osakeanti”) osakkeen merkintähinta on 28,10 Ruotsin kruunua. Merkintähinta vastaa noin 12% alennusta verrattuna Yhtiön osakkeen päätöskurssiin Nasdaq First North Swedenissä perjantaina 28. kesäkuuta 2019. Osakeannissa tarjotaan merkittäväksi sijoittajille Ruotsissa enintään 509.000 uutta osaketta (”Antiosakkeet”), joka on noin 10% Yhtiön olemassa olevista osakkeista. Antiosakkeiden viimeinen merkintäpäivä on sunnuntaina 30.

Tyyppi: stock_exchange_release
24.6.
2019

BBS – Bioactive Bone Substitutes, ortobiologian innovaattori, tänään ilmoittaa, että yhtiön ARTEBONE® tuotantolinja on valmis CE-merkintää varten vaadittavaan auditointiin. Menestyksekkään tarkastuksen jälkeen, tuotantolinja täyttää regulatoriset vaatimukset lääkelaitetteen tuotannosta Euroopan Unionissa (EU). Tämä on merkittävä askel kohti CE-merkinnän saamista yhtiön ensimmäiselle tuotteelle, käyttövalmiille ARTEBONE® pastalle, vuoden 2020 ensimmäisen puolikkaan aikana.

Tyyppi: stock_exchange_release
17.6.
2019

                                                     
Ortobiologian innovaattori BBS - Bioactive Bone Substitutes Oyj:n (”BBS” tai ”Yhtiö”), hallitus on tänään päättänyt järjestää osakeannin varsinaiselta yhtiökokoukselta 5.4.2019 saadun valtuutuksen perusteella (”Osakeanti”).  Osakeanti käsittää enintään 509 000 uutta osaketta (”Antiosakkeet”), noin 10% Yhtiön tämän hetkisestä osakemäärästä, jotka tarjotaan sijoittajien merkittäväksi Ruotsissa.

Yhteenveto Osakeannista

Tyyppi: stock_exchange_release
29.5.
2019

BBS - Bioactive Bone Substitutes, ortobioloogian innovaattori, ilmoitti tänään, että yhtiön kaupallinen johtaja Paul Watkins esittelee yhtiötä Småbolagsdagenissa Tukholmassa 3. kesäkuuta 2019.

Tyyppi: stock_exchange_release
16.5.
2019

BBS – Bioactive Bone Substitutes, ortobiologian innovaattori, nimittää tänään Paul Watkinsin uuteen kaupallisen johtajan tehtävään, Chief Commercial Officer (CCO). Hänellä on yli 30 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin onnistuneesta kehittämisestä ja toteuttamisesta useissa life science -yrityksissä kotimaassaan Yhdysvalloissa ja Euroopassa. CCO: na Paul Watkins keskittyy ensisijaisesti jatkamaan yhtiön myynti- ja markkinointitoimintojen rakentamista ja valmistamaan BBS: n ensimmäistä tuotelanseerausta, Artebone®-tahna, vuoden 2020 aikana.

Tyyppi: stock_exchange_release
13.5.
2019

BBS vahvistaa hallitusta tunnetulla biomateriaalien asiantuntijalla FT Ilkka Kangasniemellä

BBS – Bioactive Bone Substitutes, ortobiologian innovaattori, ilmoittaa että kokenut FT Ilkka Kangasniemi on hyväksynyt tarjouksen liittyä yhtiön hallitukseen. FT Kangasniemi on huomattava biomateriaalien ja luuimplanttien asiantuntija ja hänen ammattitaitonsa tuo merkittävää lisäarvoa sekä yrityksen että Artebone®-tuoteperheen, luun korvike joka sisältää poron luusta uutettua kasvutekijää, jatkokehityksessä.

BBS-Bioactive Bone Substitutes

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj (”BBS”) on suomalainen terveysteknologiayritys, joka on kehittänyt uuden sukupolven innovatiivisen lääkinnällisen tuotteen luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa ja traumatologisessa kirurgiassa. Yhtiöllä ei ole liikevaihtoa. BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on perustettu vuonna 2003. Perustamista edelsi seitsemän vuoden tuotekehitysprojekti Oulun yliopistossa. Yhtiön kotipaikka on Oulu ja henkilöstömäärä 12. Yhtiöllä on lisäksi lääketieteen asiantuntijoista koostuva tieteellinen neuvottelukunta.

BBS-Bioactive Bone Substitutes

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj (”BBS”) on suomalainen terveysteknologiayritys, joka on kehittänyt uuden sukupolven innovatiivisen lääkinnällisen tuotteen luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa ja traumatologisessa kirurgiassa. Yhtiöllä ei ole liikevaihtoa. BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on perustettu vuonna 2003. Perustamista edelsi seitsemän vuoden tuotekehitysprojekti Oulun yliopistossa. Yhtiön kotipaikka on Oulu ja henkilöstömäärä 12. Yhtiöllä on lisäksi lääketieteen asiantuntijoista koostuva tieteellinen neuvottelukunta. Yhtiöllä on lääketehdasluvan saanut tuotantolaitos luuproteiiniekstraktille, ja ARTEBONE®-implantin tuotantolinjan ISO 13485 -sertifiointi on käynnissä.

Yhtiön ensimmäinen tuote ARTEBONE® on ruiskussa käyttövalmiina oleva leikkauksessa luun ongelma- tai murtumakohtaan injektoitava tahna. Se on suunniteltu edistämään luun paranemista luonnollisella tavalla hyödyntäen poron luusta erotettuja kasvutekijöitä ja luunmuodostuksen alustana toimivia trikalsiumfosfaatti (TCP) -rakeita. Kaikki prekliiniset kokeet ja kliiniset testit on tehty, ja yhtiö on käynnistänyt CE-merkinnän hakuprosessin. CE-merkintä on edellytys ARTEBONE®:n kaupallistamiseksi EU-alueella. ARTEBONE®:n etuja on, että se vähentää kallista leikkaussaliaikaa verrattuna potilaan oman luun käyttöön ja nopeuttaa potilaan toipumisaikaa sekä alentaa hoitokustannuksia.