Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Bilot

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
3.5.
2022

Vincitin toimitusjohtaja Julius Manni sekä Bilotin toimitusjohtaja ja Vincitin tuleva strategia- ja varatoimitusjohtaja Jens Krogell kommentoivat yhtiöiden fuusiota analyytikko Joni Grönqvistin haastattelussa.

inderesTV
12.3.
2022

IT-palvelusektorin Q4-tuloskausi oli hyvä osaajamarkkinan vastatuulista huolimatta. Isossa kuvassa voidaan todeta näkymien vuoden 2022 osalta olevan hyvät vahvan asiakaskysynnän ja helpottavan vaihtuvuuden myötä. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
25.2.
2022

Bilotin liikevaihto kasvoi odotetun vahvasti H2:lla, mutta tulos jäi hieman odotuksista. Yhtiö ei antanut ohjeistusta kuluvalle vuodelle Vincit-fuusiosta johtuen, mikä mielestämme luo ”turhaa” epävarmuutta. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
4.2.
2022

Vincit ja Bilot kertoivat yhtiöiden hallituksien allekirjoittaneen yhdistymissopimuksen. Näkemyksemme mukaan fuusiossa on selvä teollinen logiikka ja yhtiöt täydentävät toisiaan suhteellisen hyvin. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
2.2.
2022

IT-palvelusektorin kasvunäkymät lukeutuvat Helsingin pörssin kirkkaimpiin. Analyytikko Joni Grönqvist selvittää, millaisista asetelmista yhtiöt tuloskauteen ja uuteen vuoteen lähtevät.

inderesTV
24.1.
2022

Kasvuyhtiöillä meno on ollut pörssissä haipakkaa, mutta suunta ei ole enää ollutkaan ylöspäin. Analyytikko Antti Luiro kommentoi, mistä teknologiyhtiöissä oikein maksetaan ja mitä ajatuksia pulkkamäki herättää.

inderesTV
25.11.
2021

It-palvelualan yhtiöt etsivät koko ajan yritysostokohteita, mutta voivat ne myös itse olla ostettavan roolissa. Analyytikko Joni Grönqvist käy Vernerin kanssa läpi alan konsolidaatioajureita ja näkymiä.

Kirjoitus aiheesta aamarissa https://www.inderes.fi/fi/uutiset/it-palveluyhtioiden-kiinnostus-yrityso...

-Videon aiheet-

inderesTV
6.10.
2021

Bilot kertoi viime viikolla ostavansa suunnittelutoimisto Motleyn, joka vahvistaa yhtiön strategisia painopistealueita. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:11 Mistä Bilotin uusimmassa yritysjärjestelyssä on kyse?
01:05 Miten yritysjärjestely konkreettisesti toteutetaan?
04:18 Miltä osakkeen arvostus tuntuu?

inderesTV
28.9.
2021

Bilotilla riittää ketteryyttä ja potentiaalia kasvaa suurempia kilpailijoitaan nopeammin. Pelimerkkejä ostoihin yhtiöllä riittäisi, mutta sotakassat pullistelevat kilpailijoillakin.

Uusi laaja raportti: https://www.inderes.fi/fi/takaisin-kasvu-uralle

inderesTV
25.9.
2021

Pörssisijoittajan viikko tarjoaa läpileikkauksen Helsingin pörssin eri toimialoihin. Tiistaina teemana toimivat Teknologia ja Media.

Bilot

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas