Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Boreo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
6.9.
2021

BOREO OYJ                    Pörssitiedote 6.9.2021 klo 17:00

Boreo Oyj:n uudet osakkeet rekisteröity kaupparekisteriin

Yhtiöjulkaisu
3.9.
2021

Suunnitellun Yhdistymisen valmistelu, eteneminen ja viestintä

Miksi Boreo ja Sievi Capital suunnittelevat yhdistymistä?

Inderes analyysi
3.9.
2021

Boreo ja Sievi Capital tiedottivat fuusiosuunnitelmastaan elokuun puolivälissä. Pidämme suunnitelman toteutumista todennäköisenä ja uutta kokonaisuutta sekä osiensa summaa parempana että entistä vahvemmat pidemmän aikavälin arvonluontiedellytykset omaavana yhtiönä. Mielestämme muodostuvan yhtiön käypä arvo on tällä hetkellä selvästi itsenäisten yhtiöiden yhteenlaskettuja markkinahintoja korkeampi. Tämän ja suunnitellun yhdistymissuhteen perusteella näemmekin Boreon tuotto/riski-suhteen erittäin houkuttelevana. 

Analyytikon kommentti
3.9.
2021

Boreo ja Sievi Capital tiedottivat fuusiosuunnitelmastaan elokuun puolivälissä.

Tiedotteet
1.9.
2021

BOREO OYJ                        Pörssitiedote 1.9.2021 klo 17:00

Boreo on saanut päätökseen Floby Nya Bilverkstad AB:n yritysoston ja toteuttaa kaupan yhteydessä suunnitellun suunnatun osakeannin

Boreo Oyj on tänään saanut päätökseen Floby Nya Bilverkstad AB:n (”Yhtiö”) yritysoston. Yritysosto tiedotettiin 30.6.2021 julkaistulla pörssitiedotteella. Boreo konsolidoi Yhtiön 1.9.2021 alkaen.

Inderes Q&A
24.8.
2021

Mitä preemio tarkoittaa esim. Sievi Capital ja Boreon mahdollisessa yhdistymisessä? Eli jos on vaikka 100 Sievin osaketta.

inderesTV
19.8.
2021

Sarjayhdistelijä Boreo ja sijoitusyhtiö Sievi yhdistyvät saman katon alle. Mitä tämä tarkoittaa sijoittajan kannalta? Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi Boreota sijoituskohteena sekä uutta kokonaisuutta.

Boreon “hybridi” -raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/kerralla-pari-painoluokkaa-ylos

Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:35 Mitäs Boreo tekee rautalangasta vääntäen?

Analyytikon kommentti
19.8.
2021

Boreo ja Sievi Capital tiedottivat aiesopimuksesta, jonka mukaan yhtiöt selvittävät yhdistymismahdollisuutta. Pidämme suunnitelman toteutumista todennäköisenä ja sen taustalla olevaa teollista logiikkaa toimivana.

Inderes analyysi
18.8.
2021

Boreo ja Sievi Capital tiedottivat keskiviikkona aiesopimuksesta, jonka mukaan yhtiöt selvittävät yhdistymismahdollisuutta. Pidämme suunnitelman toteutumista todennäköisenä ja sen taustalla olevaa teollista logiikkaa toimivana. Mielestämme muodostuvasta kokonaisuudesta tulee osiensa summaa parempi ja siten entistä vahvemmat pidemmän aikavälin arvonluontiedellytykset omaava yhtiö. Boreon viimeaikaisen kovan kurssinousun myötä uuteen yhtiöön pääsee kuitenkin edullisemmin sisään Sievin kautta. 

Tiedotteet
18.8.
2021

BOREO OYJ SISÄPIIRITIETO 18.8.2021 KLO 09.30

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI SOVELTUVIEN LAKIEN VASTAISTA.

BOREO OYJ JA SIEVI CAPITAL OYJ SELVITTÄVÄT YHTIÖIDEN YHDISTYMISTÄ

Boreo

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas