Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
CapMan
7403 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.70 ALIN 1.66 VAIHTO (KPL) 164 991
MYYNTI 1.71 YLIN 1.72 VAIHTO (VAL) 0,278 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

23
Huh
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
19.3.
2020

Näkemyksemme mukaan nykyinen arvostustaso hinnoittelee sisään jo täysimääräisesti ennustamamme kuluvan vuoden voimakkaan tulosheikennyksen ja tarjoaa sijoittajalle erinomaisen paikan hypätä kyytiin yhtiön oikeilla raiteilla etenevään sijoittajatarinaan.

Tyyppi: company_report
31.1.
2020

Aiempi näkemyksemme on ollut aivan liian varovainen ja olemme arvonmäärityksessämme virheellisesti antaneet liian suuren painon lyhyen aikavälin tulosmixille. Odotamme CapManilta edelleen merkittävää tulosparannusta lähivuosilta ja puhtaalta pöydältä tarkasteltuna tämä tuloskasvu yhdessä vahvan osinkotuoton kanssa pitää osakkeen tuotto-odotuksen vahvalla tasolla.

Tyyppi: company_report
1.11.
2019

CapMan jatkoi Q3:lla alkuvuonna nähtyä vahvaa suorittamistaan ja Q3 tulos ylitti ennusteemme selvästi. Yhtiön näkymät ovat edelleen vahvat, mutta näkemyksemme mukaan ensi vuoden voimakas tulosparannus on hinnoiteltu osakkeeseen tältä erää jo täysimääräisesti. Lyhyen aikavälin tuotto-/riskisuhde on painunut neutraaliksi ja emme pidä lisäostoja perusteltuina lyhyellä aikavälillä.

Tyyppi: company_report
26.9.
2019

Osakkeen lyhyen aikavälin merkittävin nousuvara alkaa mielestämme olla syöty, etenkin kun loppuvuodelle ennustamamme voitonjako-osuustuotot uhkaavat siirtyä ensi vuodelle. Osakkeen tuotto-odotus on kuitenkin edelleen kohtuullinen ja yhtiöllä on erinomaiset edellytykset luoda merkittävästi omistaja-arvoa tulevina vuosina. Suosittelemmekin sijoittajia edelleen pysymään osakkeen kyydissä. 

Tyyppi: company_report
8.8.
2019

CapManin Q2-tulos oli vahva ja se kasvatti luottamustamme tuloskasvuennusteitamme kohtaan. Odotamme yhtiöltä edelleen voimakasta tuloskasvua 2019-2020 aikana. Tämän tuloskasvun luoma kurssinousupotentiaali yhdessä turvallisen ja korkean osinkotuoton kanssa pitää osakkeen tuotto-odotuksen hyvällä tasolla.

Tyyppi: company_report
11.6.
2019

We expect major earnings growth from CapMan during 2019-2020 driven by solid execution of its growth strategy. If the earnings growth materializes there is a notable upside on multiples and strong + 8  % dividend yield lowers the risk profile of the stock. We are expecting the total shareholder return (TSR) for the period of 2019-2021 to be at an excellent level of 15-20 % per annum. 

Tyyppi: company_report
25.4.
2019

Yhtiö jatkaa ripeää strategiansa toteuttamista ja strategian hedelmät alkavat yhä selvemmin tulla esiin myös yhtiön numeroissa. Odotamme yhtiöltä edelleen ripeää tuloskasvua lähivuosilta ja tuloksen laatu tulee paranemaan merkittävästi. Tuloskasvun realisoituessa osakkeessa on selkeää nousuvaraa nykytasolta ja korkea sekä turvallinen lähes 8 %:n osinkotuotto tukee osakkeen tuotto-odotusta. 2019 osalta tulosparannus painottuu vahvasti vuoden loppupuolelle ja tämä rajaa lyhyen aikavälin nousuvaraa.

Tyyppi: company_report
1.2.
2019

Yhtiön strategia etenee edelleen vauhdilla ja ennustamme yhtiöltä voimakasta tulosparannusta tulevilta vuosilta. Tulosparannus painottuu 2019 loppupuolelle sekä vuoteen 2020 ja tämä tulee rajaamaan osakkeen lyhyen aikavälin nousuvaraa. Strategian etenemisen myötä kasvava omistaja-arvo yhdessä vahvan (+7 %) osinkotuoton kanssa pitävät osakkeen tuotto-odotuksen kuitenkin edelleen hyvällä tasolla.

Tyyppi: company_report
1.11.
2018

Luottamuksemme yhtiön lähivuosien tulosparannusta kohtaan on edelleen vahva ja pääomamarkkinan kehityksellä on vain rajallinen vaikutus yhtiön tuloskehitykseen. Näemme arvostuskertoimissa (2019e P/E 9x) nousuvaraa tulosparannuksen realisoituessa ja tämä yhdessä yli 7 %:n ja turvallisen osinkotuoton kanssa pitää osakkeen riski-/tuottosuhteen hyvällä tasolla.

Tyyppi: company_report
10.8.
2018

CapManin eilinen Q2-raportti oli kokonaisuutena erittäin hyvä ja se vahvisti entisestään luottamustamme yhtiön lähivuosien tulosparannusta kohtaan. Yhtiön etenee uuden strategiansa kanssa tällä hetkellä nopealla tahdilla oikeaan suuntaan ja strategian tulokset alkavat asteittain näkyä myös yhtiön numeroissa.

CapMan

CapMan

CapMan-konserni on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia. Toimimme Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Moskovassa, Luxemburgissa ja Lontoossa.

Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Pyrkimyksenämme on rakentaa paremmin johdettuja ja vakaampia yrityksiä edistäen taloudellista hyvinvointia. Työpaikat ja innovaatiot puolestaan luovat paremmat edellytykset yhteiskunnalliselle kehitykselle. Sijoitamme myös kiinteistöihin ja infrastruktuurikohteisiin, sillä uskomme, että laadukkaat ympäristöt ja hyödykkeet ovat toimivan yhteiskunnan perustuksia. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminta, varainhankinta sekä raportointi- ja analyysipalvelut. CapManin sijoittajasivuille https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat