Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
CapMan
8058 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.93 ALIN 1.93 VAIHTO (KPL) 61 103
MYYNTI 1.93 YLIN 1.96 VAIHTO (VAL) 0,119 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

6
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: company_report
23.4.
2020

Q1-tulos jäi selvästi ennusteistamme sijoitustuottojen tehtyä alkuvuoden tulokseen odottamaamme suuremman loven. Koronaviruspandemia hidastaa odotetusti CapManin varainkeruuhankkeita ja lykkää eteenpäin merkittäviä voitonjako-osuustuottoja, ja kuluvasta vuodesta onkin tulossa yhtiölle tuloksellisesti selkeä välivuosi. CapManilla on kuitenkin 2021 alkaen kaikki edellytykset palata vahvalle tuloskasvupolulle koronakriisin hellittäessä ja markkinatilanteen säilyessä edes kohtuullisena. Näemmekin CapManin tuotto-/riskisuhteen kärsivälliselle sijoittajalle edelleen selvästi positiivisena.

Tyyppi: company_report
7.4.
2020

CapManin pitkän aikavälin sijoittajatarina on edelleen ennallaan ja yhtiöllä on edellytykset jatkaa voimakasta arvonluontiaan kunhan koronakriisi ei suista globaalia taloutta pitkäkestoiseen taantumaan. Olemme pitäneet ennusteemme toistaiseksi ennallaan, mutta mielestämme ennusteriskit kallistuvat kuitenkin tällä hetkellä negatiiviselle puolelle talousdatan jatkuvan heikentymisen johdosta. Ilman näkyvyyden parantumista on lyhyen aikavälin kurssinousupotentiaali aiempaa rajatumpi.

Tyyppi: company_report
19.3.
2020

Näkemyksemme mukaan nykyinen arvostustaso hinnoittelee sisään jo täysimääräisesti ennustamamme kuluvan vuoden voimakkaan tulosheikennyksen ja tarjoaa sijoittajalle erinomaisen paikan hypätä kyytiin yhtiön oikeilla raiteilla etenevään sijoittajatarinaan.

Tyyppi: company_report
31.1.
2020

Aiempi näkemyksemme on ollut aivan liian varovainen ja olemme arvonmäärityksessämme virheellisesti antaneet liian suuren painon lyhyen aikavälin tulosmixille. Odotamme CapManilta edelleen merkittävää tulosparannusta lähivuosilta ja puhtaalta pöydältä tarkasteltuna tämä tuloskasvu yhdessä vahvan osinkotuoton kanssa pitää osakkeen tuotto-odotuksen vahvalla tasolla.

Tyyppi: company_report
1.11.
2019

CapMan jatkoi Q3:lla alkuvuonna nähtyä vahvaa suorittamistaan ja Q3 tulos ylitti ennusteemme selvästi. Yhtiön näkymät ovat edelleen vahvat, mutta näkemyksemme mukaan ensi vuoden voimakas tulosparannus on hinnoiteltu osakkeeseen tältä erää jo täysimääräisesti. Lyhyen aikavälin tuotto-/riskisuhde on painunut neutraaliksi ja emme pidä lisäostoja perusteltuina lyhyellä aikavälillä.

Tyyppi: company_report
26.9.
2019

Osakkeen lyhyen aikavälin merkittävin nousuvara alkaa mielestämme olla syöty, etenkin kun loppuvuodelle ennustamamme voitonjako-osuustuotot uhkaavat siirtyä ensi vuodelle. Osakkeen tuotto-odotus on kuitenkin edelleen kohtuullinen ja yhtiöllä on erinomaiset edellytykset luoda merkittävästi omistaja-arvoa tulevina vuosina. Suosittelemmekin sijoittajia edelleen pysymään osakkeen kyydissä. 

Tyyppi: company_report
8.8.
2019

CapManin Q2-tulos oli vahva ja se kasvatti luottamustamme tuloskasvuennusteitamme kohtaan. Odotamme yhtiöltä edelleen voimakasta tuloskasvua 2019-2020 aikana. Tämän tuloskasvun luoma kurssinousupotentiaali yhdessä turvallisen ja korkean osinkotuoton kanssa pitää osakkeen tuotto-odotuksen hyvällä tasolla.

Tyyppi: company_report
11.6.
2019

We expect major earnings growth from CapMan during 2019-2020 driven by solid execution of its growth strategy. If the earnings growth materializes there is a notable upside on multiples and strong + 8  % dividend yield lowers the risk profile of the stock. We are expecting the total shareholder return (TSR) for the period of 2019-2021 to be at an excellent level of 15-20 % per annum. 

Tyyppi: company_report
25.4.
2019

Yhtiö jatkaa ripeää strategiansa toteuttamista ja strategian hedelmät alkavat yhä selvemmin tulla esiin myös yhtiön numeroissa. Odotamme yhtiöltä edelleen ripeää tuloskasvua lähivuosilta ja tuloksen laatu tulee paranemaan merkittävästi. Tuloskasvun realisoituessa osakkeessa on selkeää nousuvaraa nykytasolta ja korkea sekä turvallinen lähes 8 %:n osinkotuotto tukee osakkeen tuotto-odotusta. 2019 osalta tulosparannus painottuu vahvasti vuoden loppupuolelle ja tämä rajaa lyhyen aikavälin nousuvaraa.

Tyyppi: company_report
1.2.
2019

Yhtiön strategia etenee edelleen vauhdilla ja ennustamme yhtiöltä voimakasta tulosparannusta tulevilta vuosilta. Tulosparannus painottuu 2019 loppupuolelle sekä vuoteen 2020 ja tämä tulee rajaamaan osakkeen lyhyen aikavälin nousuvaraa. Strategian etenemisen myötä kasvava omistaja-arvo yhdessä vahvan (+7 %) osinkotuoton kanssa pitävät osakkeen tuotto-odotuksen kuitenkin edelleen hyvällä tasolla.

CapMan

CapMan

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut.

CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.