Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Consti Yhtiöt
2647 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 8.00 ALIN 7.90 VAIHTO (KPL) 6 677
MYYNTI 8.02 YLIN 8.04 VAIHTO (VAL) 0,053 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
11.10.
2019

Jesse ja Olli K. katsastavat rakennusyhtiöiden tunnelmiin. Vuosi 2018 tarjosi lähinnä karvaita pettymyksiä ja sama suunta on jatkunut myös vuoden 2019 puolella. Podin lopulla pohditaan ennakkoasetelmia Q3-tuloskautta silmällä pitäen.

Tyyppi: video
16.8.
2019

Constilla on edessä piukat paikat. Näkyvyys liiketoiminnan käänteeseen on vielä heikko, riskit ovat korkealla ja kaiken kukkuraksi St. George -riita voi pahimmillaan syödä yhtiön oman pääoman lähes kokonaan. Osakkeen arvostus ei riskit huomioiden houkuttele tässä vaiheessa, vaikka potentiaalia yhtiössä onkin. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Vernerin haastattelussa.

Tuore laaja raportti yhtiöstä löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/kannattavuuden-korjausurakka-jatkuu

Tyyppi: video
26.7.
2019

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Constin Q2-tulosta. Consti Yhtiöt raportoi tänään aamulla omia odotuksiamme ja myös konsensusodotuksia heikomman Q2-raportin. Liikevaihto kasvoi vertailukaudesta, mutta yksittäinen ongelmaprojekti painoi liikevoittoa odotuksiamme voimakkaammin ja tulos painui tappiolle. Myönteistä Q2-raportissa olivat kuitenkin vahva liiketoiminnan rahavirta ja käänneohjelman eteneminen. Yhtiö odotetusti toisti aikaisemman 2019 ohjeistuksensa.

Tyyppi: video
20.3.
2019

Onko rakennusosakkeet halpoja vai kalliita kurssilaskun jälkeen? Analyytikko Olli Koponen kommentoi. Koko kirjoitus löytyy aamarista https://www.inderes.fi/fi/uutiset/rakennussektorin-arvostus-halpa-ei-ole...

Tyyppi: video
30.1.
2019

Jesse ja Olli K. puhuvat tällä kertaa rakennusyhtiöistä. Vuosi 2018 ei ollut alan toimijoille Helsingin pörssissä kovin ruusuinen. Podilla käydään läpi mihin sijoittajien on syytä kiinnittää rakennusyhtiöissä huomiota nykyisessä markkinatilanteessa.

Tyyppi: video
27.7.
2018

Analyytikko Jesse Kinnunen käy videolla läpi Constin Q2'18 tuloksen pääkohtia, yrityksen kannattavuuden parantamiseen tähtääviä toimia, loppuvuoden odotuksia ja osakkeen arvostustasoa.

00:03 Tuloksen pääkohdat
00:49 Kannattavuus
02:15 Odotukset loppuvuodelle
03:00 Osakkeen arvostus

Tyyppi: video
5.7.
2018

Petri A. ja Olli K. käsittelevät inderesPodin 12. jaksossa rakennussektoria. Mihin rakennussektoria seuratessa on syytä kiinnittää huomiota? Miten sektori on muuttunut sijoittajan näkökulmasta?

Tyyppi: video
11.1.
2018

Analyytikko Jesse Kinnunen käsittelee Constia sijoituskohteena. Julkaisimme tänään laajan yhtiöraportin, joka on luettavissa maksutta https://www.inderes.fi/korjausrakentaja-kaanteessa

Tyyppi: video
10.10.
2016

Consti Yhtiöiden toimitusjohtaja Marko Holopainen avasi yhtiötä sijoituskohteena kartoittamalla yhtiön toimintaa, sen liiketoimintaympäristöä ja tulevaisuuden näkymiä. Consti on noussut suhteellisen lyhyessä ajassa vakaalla kasvutrendillä olevan Suomen korjausrakentamismarkkinan johtavaksi toimijaksi. Yhtiöllä on vahvaa näyttöä kyvystä ripeään ja kannattavaan kasvuun sekä yritysostojen että orgaanisen laajentumisen kautta.

Consti Yhtiöt

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Consti Yhtiöt lyhyesti

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja teknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Se tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien rakennuskohteiden korjausrakentamisen palveluita ja teknisiä palveluita sekä asuintaloille että toimitiloille ja julkisiin rakennuksiin.

Constin asiakaskunta koostuu asunto-osakeyhtiöistä ja näiden isännöitsijöistä, julkisista tilaajista, kiinteistösijoitusyhtiöistä, yrityksistä ja teollisuuden toimijoista. Consti on liiketoiminnassaan vahvasti keskittynyt Suomen kasvukeskuksiin erityisesti eteläisessä ja läntisessä Suomessa.

Constilla on kolme liiketoiminta-aluetta: Talotekniikka, Julkisivut ja Korjausurakointi. Kaikkiin näihin sisältyy myös palveluliiketoimintaa (Service-toiminta), joka sisältää palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavat huolto- ja ylläpitopalvelut.

Suomalainen Consti on perustettu vuonna 2008, ja sen palveluksessa on noin 900 alan ammattilaista.