Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

DNA

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
14.1.
2019

DNA kertoi perjantaina ostaneensa pienen European Mobile Operator Oy:n koko osakekannan. Yhtiön 100 prosenttisesti omistama tytäryhtiö Moi Mobiili Oy tarjoaa matkaviestipalveluja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Analyytikon kommentti
2.10.
2018

Suomen kolme suurinta teleoperaattoria, (Elisa, Telia ja DNA) saivat odotetusti 3,4-3,8 Ghz:n taajuudet eilen päättyneessä 5G-huutokaupassa. Elisa ja DNA kommentoivat molemmat saaneensa haluamansa taajuuskaistat.

Analyytikon kommentti
14.6.
2018

Eurooppalaiset ja pohjoisamerikkalaiset teleoperaattorit ovat viime vuosina vähentäneet työpaikkoja automaation, fuusioiden ja muiden tehostamistoimien ajamina. Yhdeksän kymmenestä suurimmasta operaattorista vähensi työpaikkoja vuonna 2017 edelliseen vuoteen verrattuna (2016: 8/10).

Analyytikon kommentti
16.11.
2017

Eurooppalaiset ja pohjoisamerikkalaiset teleoperaattorit ovat viime vuosina vähentäneet työpaikkoja automaation ja tehostamisen ajamina. Kahdeksan kymmenestä suurimmasta operaattorista vähensi työpaikkoja vuonna 2016 edelliseen vuoteen verrattuna.

DNA

DNA

DNA Oyj on yksi Suomen johtavista tietoliikennekonserneista, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita.