Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

DNA

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
19.9.
2019

Alma Media järjestää Sijoittaja 2019 -tapahtuman tänä vuonna Finlandia-talolla torstaina 19.9.2019. Tapahtuman kaikki kolme lavaa striimataan ja tallenteet ovat katsottavissa myös tapahtuman jälkeen.

InderesTV
19.7.
2019

DNA jatkoi vahvaa myynnin kasvua, mutta suhteellinen kannattavuus heikkeni hieman. Toimitusjohtaja Jukka Leinonen kommentoi Q2-tulosta ja kilpailutilannetta Verneri Pulkkisen haastattelussa.

Seuraa DNA:ta täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/dna

InderesTV
25.4.
2019

DNA kasvatti liikevaihtoaan kireästi kilpaillulla operaattorikentällä. Toimitusjohtaja Jukka Leinonen Inderesin Pulkkisen haastattelussa Q1-tuloksesta, kilpailutilanteesta ja kohonneista markkinointikuluista sekä mitä DNA hyötyy Telenorin mukaantulosta.

DNA:n yhtiösivut inderes.fi https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/dna

InderesTV
1.2.
2019

DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen Inderesin Pulkkisen haastattelussa Q4-tuloksesta, näkymistä ja osingosta. Verneri myös utelee, miten käytännössä DNA kannustaa organisaatiota tekemään erinomaisia asiakaskokemuksia ja pitämään asiakasvaihtuvuutta alhaalla.

DNA:ta voi seurata täältä (ei Inderesin seurannassa) https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/dna

InderesTV
22.10.
2018

Analyytikko Joni Grönqvist käy Vernerin kanssa läpi operaattoreiden tuloksia: yhtiöt jatkoivat tasaista putputtamistaan. Joni käy läpi yhtiöiden tulokset ja kilpailutilanteen. Verneri kysyy, miten korkojen nousu voi vähentää hitaasti kasvavien osinkojen houkuttelevuutta. Joni lisää lopuksi, että 5G-investoinnit inahtavat hitaasti käyntiin 2019-2020 aikana.

DNA:n haastattelu löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/dna

InderesTV
19.10.
2018

Seuraa DNA:ta täältä (huom. ei Inderesin analyytikkoseurannassa) https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/dna

DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen Inderesin Pulkkisen haastattelussa Q3:sen sujumisesta. DNA fokusoituu kaistan nopeutuun ja asiakastyytyväisyyteen, kun kilpailijat Elisa ja Telia panostavat myös sisältöön (Telian Bonnier-kauppa). Kysymykset:

InderesTV
19.4.
2018

Toimitusjohtaja Jukka Leinonen Verneri Pulkkisen haastattelussa Q1'18-tuloksesta. Mielenkiintoisia näkökantoja Facebookin ja muiden "OTT" (over the top)-toimijoiden haasteisiin.

InderesTV
19.4.
2018

Seuraa DNA:n Q1 2018 osavuosikatsauksen webcast-lähetystä tältä sivulta 19.4.2018 alkaen klo 10:00. Voit jättää kysymyksesi yhtiölle kommentoimalla tähän.

InderesTV
2.2.
2018

Haastattelimme DNA:n toimitusjohtajaa Jukka Leinosta heidän 2017 Q4 tilinpäätösinfon jälkeen. Haastattelun kysymykset: 

-Aluksi katsojillemme, mikä teidät erottaa pääkilpailijoistanne? 

-Mitkä olivat Q4-tuloksen ja vuoden 2017 pääkohdat?

-Kilpailu on ollut kovaa Suomessa H2:lla. Miten kilpailu on vaikuttanut DNA:han ja miten olette reagoineet tähän?

-Miten kommentoisitte päivitettyjä keskipitkän aikavälin tavoitteitanne?

-Mikä teidän näkemyksenne on 5G-investointeihin ja niiden aikatauluihin?

DNA

DNA

DNA Oyj on yksi Suomen johtavista tietoliikennekonserneista, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita.