Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Eagle Filters

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
29.1.
2019

Hei, Loudspringin viime vuosi oli lopulta kovin huono, mutta toivoa vielä on, paljonkin. Kysyisin, onko odotettavissa firman "vanhoista" ongelmista lisäharmia firmalle vielä, mahdollisista uusistahan emme tiedä. Täsmällisemmin: - Onko sisäpiirin myynneistä hieman ennen Nocart-ongelmien julkituloa odotettavissa syytteitä tai muuta harmia? - Loudspring tiedotti Nocart-alaskirjauksesta mm. seuraavaa: "Arvonalennus taseessa on noin 7,33 miljoonaa euroa ja vaikutus tuloslaskelmaan noin 0,9 miljoonaa euroa. Kyseinen 0,9 miljoonaa euroa vastaa Loudspringin kokonaissijoitusta Nocartiin".

Inderes Q&A
20.9.
2018

Hei, Olen seurannut (sivusta) Loudspringiä sen pörssitaipaleen alusta asti, koska pidän cleantechiä yhtenä tulevaisuuden trendeistä. Loudspringiltä on aina löytynyt hyvät myyntipuheet, mutta varsinkin negatiiviset uutiset näyttävät tulevan julki aivan muualta kuin yhtiön kautta. Vaikka yrityksen missio on paperilla eettisyyden perikuva, niin toiminnan moraali on kyllä joutunut hieman kyseenalaiseen valoon, eikä vain pelkästään viime aikaisten tapahtumien vuoksi.

Inderes Q&A
12.9.
2018

Oliko analyytikko hullaantunut maailmanparantamisesta?

Inderes Q&A
29.8.
2018

Hei, kun en halunnut suoraan antaa palautetta foorumilla, kysyn suoraan: miksi analyyseissänne ei ole analysoitu yrityksen johtoa. Kokenut ja etenkin kovissa kokemuksissa kouliintunut johto on uskottava varsinkin silloin kun tavoitteena on kehittää omistettujen yritysten liiketoimintaa. Sen mitä olen nähnyt joistakin piilaakson anturistartupeista, vanha konkarit saavat uusiin yrityksiinsä paljon helpommin rahoitusta kuin tuntemattomat. Sijoittaja katsoo ensisijaisesti, kuka on yrityksen johdossa, ja minkälainen tiimi on koottu.

Inderes Q&A
28.8.
2018

Heräsi kysymys Nuukan hinnoittelumalliin liittyen. Onko tämä kolmiportainen neliömetreihin perustuva hinnoittelu palvelun vuosimaksu?

Inderes Q&A
4.6.
2018

Loudspring pyrkii vastuullisuuteen samalla luoden arvoa osakkeenomistajille mutta jos pitää valita niin kumpi on ultimaattisesti tärkeämpää Loudspringille vastuullisuus vai arvonluonti osakkeenomistajille?

Inderes Q&A
4.8.
2017

Tämä on First Northilla oleva yhtiö. Omistaa Savo Solarin, joka lienee lähellä konkurssia. Tästä huolimatta CI:n arvostustaso säilynyt korkeana. Mitkä ovat kyseistä yhtiötä kannattavat arvoajurit? Repikää hieman auki otsikkoyhtiötä, eli kannattaako sijoittaa siihen?

Eagle Filters

ipo