Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Efecte

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot
Frans-Mikael Rostedt

Frans-Mikael Rostedt

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
16.6.
2020

Moi, olen tässä koittanut teidän analyysien avulla ottaa haltuun SaaS-yhtiöitä, siispä kiitos heti alkuun kattavista laajoista raporteista! Ymmärrän, että analyytikoina olette sidottuja enemmälti 12kk aikaikkunaan tavoitehinnoissanne, mutta itse olen pitkää peliä katsovana sijoittajana koittanut enemmän hahmottaa yleisesti yritysten pitkän aikavälin tuottopotentiaalia. SaaS-yhtiöissä (kuten toki muidenkin alojen yrityksessä) olen huomannut, että pohjaatte osan arvonmäärityksestä verrokkianalyysiin, jossa määritätte esim. hyväksyttäviä EV/S tai EV/EBITDA kertoimia ko. firmoille.

Inderes Q&A
3.10.
2019

Terve! Efecte ei ole kasvanut halutulla tavalla. Osakkeiden lukumäärä kuitenkin kasvoi viime vuonna n. 5%, miten tämä vaikuttaa osakkeenomistajiin (negatiivisesti tottakai) ja kuinka kauan tätä menoa jatkuu?Johtoa ilmeisesti palkittu osakkeiden muodossa aika ruhtinaallisesti?

Inderes Q&A
26.9.
2018

Saatteko uuden toimitin haastatteluun? Olis kiva kuulla kommentteja.

Inderes Q&A
1.2.
2018

Hei, Jos ymmärsin oikein Efecten tulevaisuuden kasvun tärkein ajuri on tämän hetkinen onnistunut myyntityö. Kuinka korkeana riskinä pidätte epäonnistumisen uusien asiakkaiden saamisessa ja varsinkin ulkomaihin panostamisen ja sieltä haettavan kasvun epäonnistumisessa?

Inderes Q&A
11.12.
2017

Hei! Ensiksi haluan kiittää erittäin loistavasta palvelusta, jota tarjoatte päivittäin! Olette antaneet Efectelle Osta -suosituksen kovien kasvunäkymien vuoksi. Ennustitte myös yrityksen liikevoiton kääntyvän tappiolliseksi tämän vuoden aikana/jälkeen. Miten todennäköisenä pidätte Verkkokaupan viimeisimmästä tulosraportista tuttua ilmiötä, jossa kurssireaktio oli hyvin negatiivinen vaikka oli periaatteessa jo ennestään tiedossa, että yhtiö tähtää kasvuun jopa kannattavuuden kustannuksella?

Efecte

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas