Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Efecte

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot
Frans-Mikael Rostedt

Frans-Mikael Rostedt

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
19.9.
2022

Kotimaisten SaaS-yhtiöiden Q2 sujui keskimäärin hyvin, joskin toimintaympäristön happanemisesta näkyi yksittäisiä merkkejä.

Analyytikon kommentti
13.9.
2022

Tarkastelimme seuraamiemme teknologiayhtiöiden arvostustasoja ensi vuoden tulos- ja liikevaihtokertoimilla. Katsauksen yhtiöjoukko koostuu 15:sta kehitysvaiheeltaan sekä kasvu- ja kannattavuusprofiililtaan monin paikoin hyvin erilaisesta yhtiöstä.

Analyytikon kommentti
20.7.
2022

Efecten Q2 sujui odotetun vahvasti hallitun ja vakaan kasvun merkeissä. Näemme vahvalle kehitykselle edellytykset myös heikommassa talousympäristössä, joskin pidämme ennusteissamme tämän osalta edelleen pientä turvamarginaalia.

Analyytikon kommentti
19.7.
2022

Efecten Q2 sujui odotetun vahvasti hallitun ja vakaan kasvun merkeissä. Liikevaihto jatkoi SaaS-kasvun ajamana hyvässä kasvussa ja kannattavuus pysytteli yrityskaupan kuluista oikaistuna neutraalina. Heikentynyt talousympäristö ei vaikuttanut nousevan raportissa oleelliseksi huolenaiheeksi, joten kasvun edellytykset näyttävät edelleen hyviltä. Kansainvälisen SaaS-kasvun hidastuvan trendin kauneusvirhettä lukuun ottamatta raportti oli kokonaisuudessaan yllätyksettömän hyvä.

Analyytikon kommentti
14.7.
2022

Efecte julkaisee Q2-raporttinsa tiistaina 19.7. arviolta kello 8:30. SaaS-tulovirtojen osalta Q2:n liikevaihdon kasvu tehtiin pitkälti jo ennen neljänneksen alkua, joten kasvua on jälleen luvassa.

Analyytikon kommentti
8.7.
2022

Efecte tiedotti eilen saavuttaneensa yhteensä 92,55 % osuuden InteliWISEn osakkeista ostotarjouksen jatkoajalla, joka päättyi 6.7.2022.

Analyytikon kommentti
7.7.
2022

Efecte toteuttaa odotusten mukaisen rahoitusjärjestelyn InteliWISE-yritysoston rahoittamiseksi.

Analyytikon kommentti
1.7.
2022

Efecte kertoi pyrkivänsä toteuttamaan ostotarjouksen InteliWISEn osakkeista ja päivitti SaaS-kasvun ohjeistustaan. Kaupan arvostus on mielestämme lyhyellä tähtäimellä kireä, mutta pidemmällä tähtäimellä näemme sillä hyvät edellytykset luoda arvoa.

Analyytikon kommentti
29.5.
2022

Efecte on tehnyt ostotarjouksen keskusteluita tekoälyn avulla automatisoivasta puolalaisesta ohjelmistoyhtiö InteliWISE:sta. Toteutuessaan kauppa vahvistaisi erityisesti Efecten tuoteperhettä ja sen kehitystä.

Analyytikon kommentti
2.5.
2022

Efecte jatkoi alkuvuonna odotetun hyvää ja tasaista kasvua. Yhtiön kasvupanostukset ovat kantaneet tähän asti hienosti hedelmää, minkä lisäksi kasvun jatkumiselle on mielestämme erinomaiset ajurit.

Efecte

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas