Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Efore
1674 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.05 ALIN 0.05 VAIHTO (KPL) 214 374
MYYNTI 0.05 YLIN 0.05 VAIHTO (VAL) 0,011 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
21.10.
2019

EFORE OYJ                        Pörssitiedote                         21.10.2019 klo 17:30


Efore on sopinut rahoitusjärjestelystä Efore 2.0 valmistelun rahoittamiseksi, rahoitusjärjestely sisältää lähipiiriin kuuluvan Jussi Capital Oy:n vakuuden


Tyyppi: stock_exchange_release
7.10.
2019

EFORE OYJ  Pörssitiedote    7.10.2019   klo 18.15        


Efore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet nimetty

Efore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäseniksi on nimetty seuraavat jäsenet:

- Jussi Capital Oy: Jarkko Takanen

- Rausanne-konserni: Jarmo Malin

- Jaakko Heininen lähipiireineen: Jaakko Heininen

Lisäksi Efore Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Lähdesmäki toimii nimitystoimikunnan jäsenenä.

Tyyppi: video
20.8.
2019

Efore Oyj:n H1 2019 viidessä minuutissa.

Tyyppi: stock_exchange_release
19.8.
2019

EFORE OYJ               Johtohenkilöiden liiketoimet          19.8.2019     klo 10.00


Efore Oyj - Johdon liiketoimet
____________________________________________

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Matti Olavi Miettunen
Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen
(X) Oikeushenkilö
Liikkeeseenlaskija: Efore Oyj
LEI: 7437009XPNDQBLPM1R38

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS
Viitenumero: 7437009XPNDQBLPM1R38_20190816175401_12
____________________________________________

Tyyppi: company_report
16.8.
2019

Efore julkaisi eilen H1-raporttinsa, joka antoi ensimmäisen tarttumapinnan yhtiön uudelle, äärisyklisestä telekommunikaatiosta riippumattomalle alulle. Suhtaudumme raportin kaksijakoisesta annista huolimatta yhtiön uuteen alkuun positiivisesti, sillä telekommunikaatiosta irtautumisen jälkeen yhtiön riskiprofiili on selkeästi matalampi ja fokus arviomme mukaan terveemmän ja siten paremman kannattavuuspotentiaalin pelikentällä. H1-raportti vahvisti kuitenkin sen, että tuloskäänteeseen liittyvä riski- ja epävarmuustaso on yhä kohollaan ja matka kestävästi parempaan tulostasoon on pitkä.

Tyyppi: news
16.8.
2019

Tyyppi: stock_exchange_release
15.8.
2019

EFORE OYJ  Puolivuosikatsaus 15.8.2019  klo 9.00     

Efore Oyj:n puolivuosikatsaus 1.1.2019 – 30.6.2019


Tämä tiedote on tiivistelmä Efore Oyj:n puolivuotiskatsauksesta tammi-kesäkuu 2019. Puolivuotiskatsaus kokonaisuudessaan on tämän pörssitiedotteen liitteenä pdf-tiedostona. Raportti on saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.efore.com.

Tammi-Kesäkuu 2019 lyhyesti
- Liikevaihto oli 34,7 milj. euroa (24,6 milj.

Tyyppi: company_report
1.8.
2019

Efore tiedotti eilen hyväksyneensä kiinalaisen Shenzhen Kexin Communication Technologiesin tekemän ostotarjouksen yhtiön telekommunikaatioliiketoiminnasta. Hyväksytyn tarjouksen myötä aikaisemmat neuvottelut yhteistyöyrityksen perustamisesta kiinalaisen teholähdekumppanin kanssa ovat päättyneet. Kaupan myötä yhtiön tarinaan kirjoitetaan uusi luku, sillä yhtiön painopiste siirtyy täysin teollisuusliiketoimintaan ja napanuora telekommunikaatioon katkeaa.

Tyyppi: news
1.8.
2019

Efore tiedotti eilen hyväksyneensä kiinalaisen Shenzhen Kexin Communication Technologiesin tekemän ostotarjouksen yhtiön telekommunikaatioliiketoiminnasta. Hyväksytyn tarjouksen myötä aikaisemmat neuvottelut yhteistyöyrityksen perustamisesta kiinalaisen teholähdekumppanin kanssa ovat päättyneet.

Efore

Efore

Company page 25.09.2014 13:35 Efore

Efore on vuonna 1975 perustettu suomalainen elektroniikan tehosyöttöratkaisuja kehittävä ja valmistava yritys. Yhtiön kehittämät teholähteet palvelevat pääasiassa telekommunikaatio- ja teollisuussektoreita. Heinäkuussa 2013 Efore ilmoitti ostavansa italialaisen ROAL Electronicsin koko osakekannan, mikä kasvatti yhtiön kokoa huomattavasti teollisuussektorilla. Sektoreittain yhtiön liikevaihdosta hieman yli puolet tulee telekommunikaatiosektorilta ja loput teollisuussektorilta. Yhtiön tuotantolaitokset ovat Kiinan Suzhoussa sekä Tunisiassa.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Efore lyhyesti

Efore on vuonna 1975 perustettu suomalainen elektroniikan tehosyöttöratkaisuja kehittävä ja valmistava yritys. Yhtiön kehittämät teholähteet palvelevat pääasiassa telekommunikaatio- ja teollisuussektoreita. Heinäkuussa 2013 Efore ilmoitti ostavansa italialaisen ROAL Electronicsin koko osakekannan, mikä kasvatti yhtiön kokoa huomattavasti teollisuussektorilla. Sektoreittain yhtiön liikevaihdosta hieman yli puolet tulee telekommunikaatiosektorilta ja loput teollisuussektorilta. Yhtiön tuotantolaitokset ovat Kiinan Suzhoussa sekä Tunisiassa. Tuotekehitysyksiköt toimivat Suomessa, Ruotsissa, Italiassa (ROAL) sekä Kiinan Suzhoussa.

Telekommunikaatiossa yhtiön asiakkaita ovat Nokia Solutions and Networks (NSN), Ericsson sekä Alcatel-Lucent. Suuri riippuvuus etenkin NSN:n sekä Ericssonin asiakkuuksista on ollut Eforelle viime vuosina haaste näiden asiakkaiden kysynnän rajun heilahtelun takia. Teollisuussektorilla Eforen asiakaskunta on hyvin hajautunut ja yksittäisten asiakkaiden merkitys on pieni. Teollisuussektorin asiakkaita ovat esimerkiksi ABB, Planmeca, Puolustusvoimat, Daktronics, National Instruments, Osram ja Fingrid.

Eforen keskeinen kilpailijaryhmä ovat suuret ja globaalit elektroniikkatuotteiden valmistajat, kuten Delta Electronics, Emerson, Eaton ja Acbel. Lisäksi teholähdemarkkinalla kilpailee suuri joukko Eforen kokoluokassa olevia keskisuuria toimijoita sekä erittäin suuri joukko pieniä toimijoita, jotka ovat erikoistuneet tietyille tuotealueille tai asiakassektoreille. Eforen kilpailuedut perustuvat näkemyksemme mukaan yhtiön tuotekehitysosaamiseen sekä vahvoihin asiakassuhteisiin, joita ROAL-yritysosto täydentää.

Eforen sijoittajasivuille