Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Elecster
1338 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 8.10 ALIN 8.10 VAIHTO (KPL) 629
MYYNTI 8.30 YLIN 8.45 VAIHTO (VAL) 0,005 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Tulevat tapahtumat

20
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_post
27.3.
2018

Tuotteidemme päämarkkina-alueet ovat etupäässä kehittyvissä talouksissa, joissa rahoitusjärjestelmät ja riskinottokyky eivät ole kehittyneiden maiden tasolla. Näissä maissa yritysten taloudellinen investointi- ja riskinottokyky on huomattavasti heikommalla tasolla kuin pääomarikkaiden maiden, mikä lisää yritystoiminnan riippuvuutta poliittisesta päätöksenteosta. Investointipäätökset, joissa joudutaan kerralla sitomaan yrityksen varoja, ovat vaikeammin päätettävissä ja rahoitettavissa.

Elecster

Elecster

Elecster-konserni suunnittelee, valmistaa ja markkinoi päätuotteenaan UHT-maidon prosessointi- ja aseptisia pakkauslinjoja, pastoroidun maidon pakkauslinjoja sekä niihin liittyviä pakkausmateriaaleja. Elecster-konsernin muodostavat emoyhtiö Elecster Oyj sekä tytäryhtiöt Sandudd Oy, Oy Finvac Automation Ltd, Oy Finvenla Ldt Suomessa, A/S Eesti Elecster ja Elecster Baltic OÛ Virossa, OOO Finnpack, OOO Finnpack Systems, OOO Finnpack Upakovka ja OOO Elecster Venäjällä sekä Elecster (Tianjin) Dairy Machinery Ltd ja Elecster (Tianjin) Aseptic Packaging Co.Ltd Kiinassa.