Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Enersense
1863 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.90 ALIN 3.32 VAIHTO (KPL) 113 930
MYYNTI 3.92 YLIN 3.98 VAIHTO (VAL) 0,412 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

28
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: company_report
3.7.
2020

Enersense tiedotti eilen merkittävistä järjestelyistä, kun yhtiö suunnittelee järjestävänsä suunnatun osakeannin ja ostaa selvästi itseään suuremman Empowerin koko osakekannan. Näkemyksemme mukaan transaktion mukana tulevat vastuut ovat maltilliset suhteessa ostettavan liiketoiminnan kokoluokkaan, mikä mahdollistaa järjestelyiden arvonluonnin.

Tyyppi: news
3.7.
2020

Enersense tiedotti eilen merkittävistä järjestelyistä, kun yhtiö suunnittelee järjestävänsä suunnatun osakeannin ja ostaa selvästi itseään suuremman Empowerin koko osakekannan.

Tyyppi: stock_exchange_release
2.7.
2020

Enersense International Oyj
Sisäpiiritieto 2.7.2020 klo 16.50

 

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj on 2.7.2020 allekirjoittanut kauppasopimuksen, jonka myötä Enersense ostaa Empower Oyj:n koko osakekannan. Uudesta Enersense International Oyj:stä muodostuu merkittävä toimija, joka palvelee pohjoismaisia ja kansainvälisiä teollisuus-, energia- ja tietoliikennealan yhtiöitä.

Enersensen toimitusjohtaja Jussi Holopainen kommentoi:

Tyyppi: news
18.6.
2020

Enersense tiedotti keskiviikkona, että sen ranskalainen tytäryhtiö Enersense SAS on voittanut Siemens Energy SAS:lle tekemän tarjouskilpailutuksen, joka koskee Siemensin Ranskassa rakentaman voimalaitoksen maalaus- ja ruostesuojakäsittelytöitä.

Tyyppi: video
17.6.
2020

Enersensen positiivinen tulosvaroitus kertoo yhtiön kannattavuuden etenevän oikeaan suuntaan. Analyytikko Petri Gostowski kertoo, mitä johtopäätöksiä yhtiön niukkasanaisesta tiedotteesta pystyy vetämään?

Tyyppi: company_report
16.6.
2020

Näkemyksemme mukaan tulosvaroitus osoittaa, että edellisvuosien kannattavuushaasteiden juurisyitä on saatu korjattua ja kannattavuuskäänne etenee oikeansuuntaisilla urilla. Ennusteidemme asettama rima lähivuosille ei ole erityisen korkealla suhteessa historiassa saavutettuun kannattavuustasoon, mutta ennusteillamme osakkeen arvostus on silti matala. Osakkeen arvostuskertoimissa onkin mielestämme selvää nousuvaraa nykytasolta.

Tyyppi: news
16.6.
2020

Nostamme Enersensen tavoitehinnan 2,50 euroon (aik. 1,35 euroa) ja suosituksemme osta-tasolle (aik. vähennä) eilisen positiivisen tulosvaroituksen aiheuttamia ennustemuutoksia heijastellen.

Tyyppi: news
8.6.
2020

Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) liikevaihtotiedustelun mukaan alan 20 suurimman yrityksen liikevaihto oli huhtikuussa 95 MEUR ja se laski lähes 23 % edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Tyyppi: news
25.5.
2020

Enersense tiedotti perjantaina, että sen Ranskassa toimiva tytäryhtiö Enersense SAS on solminut Flamanville-ydinvoimahankkeeseen liittyvän sopimuksen Framatome-nimisen yhtiön kanssa.

Tyyppi: news
18.5.
2020

Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) liikevaihtotiedustelun mukaan alan 20 suurimman yrityksen liikevaihto oli maaliskuussa 114 MEUR ja se laski 10 % edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Ilman yritysostoja liikevaihto laski vastaavasti reilut 9 %.

Enersense

Virheviesti

Kelpaamaton valinta havaittu. Ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Enersense

Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yhtiö, jonka juuret ja kotipaikka ovat Satakunnassa. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: Projektit ja Henkilöstöpalvelut. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli 58,1 miljoonaa euroa. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2019 aikana keskimäärin 884 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. www.enersense.fi/sijoittajat