Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Evli Pankki
3393 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 7.28 ALIN 7.26 VAIHTO (KPL) 5 080
MYYNTI 7.30 YLIN 7.52 VAIHTO (VAL) 0,037 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

16
Huh
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
16.3.
2020

Analyytikko Sauli Vilén kommentoi Evliä sijoituskohteena pörssiromahduksen keskellä. Pahoittelut videon äänen laadusta, pyrimme parantamaan tekniikkaa etänä tehdyissä videoissa! Evli-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/evli-pankki

Tyyppi: news
16.3.
2020

Tarkistamme Evlin tavoitehintamme 9,0 euroon (aik. 11,5 euroon) markkinaromahduksen myötä selvästi laskeneiden tulosennusteidemme perässä. Nostamme kuitenkin suosituksen tasolle lisää (aik. vähennä), koska mielestämme nyt nähty raju kurssilasku on mennyt jo selvästi yli.

Tyyppi: company_report
13.3.
2020

Pidämme nykyistä kurssitasoa erinomaisena paikkana hypätä kyytiin Evlin vahvaan pitkän aikavälin tarinaan osakkeen ollessa selvästi aliarvostettu. Koska kurssilaskun jatkumisella olisi suora negatiivinen vaikutus Evlin tulokseen, kannattaa sijoittajien hajauttaa ostojaan ajallisesti.

Tyyppi: news
12.3.
2020

Helsingin pörssissä on odotettavissa negatiivisia tulosvaroituksia, kun koronavirus ja sen vaikutukset etenevät ja heikentävät samalla taloudellista tilannetta.

Tyyppi: stock_exchange_release
9.3.
2020

EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.3.2020 KLO 16.00 EST/EEST


Evli Pankki Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen päätökset 9.3.2020

Tyyppi: news
9.3.
2020

Laskemme Evlin tavoitehinnan 11,5 euroon (aik. 12,5 euroa) ja suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää). Koronaviruksen aiheuttama markkinahermoilu tulee heijastumaan väistämättä negatiivisesti myös Evlin lyhyen aikavälin tuloskehitykseen.

Tyyppi: company_report
6.3.
2020

Koronaviruksen aiheuttama markkinahermoilu tulee heijastumaan väistämättä negatiivisesti myös Evlin lyhyen aikavälin tuloskehitykseen. Pitkällä aikavälillä Evlillä on hyvät edellytykset jatkaa arvonluontiaan strategian määrätietoisen toteutuksen myötä. Viimeisen puolen vuoden voimakkaan kurssinousun (+ 50 %) jälkeen näemme nykyisen arvostustason riskienhallintamielessä kuitenkin hyvänä hetkenä voittojen kotiuttamiseksi. Viime viikolla Evlistä julkaistu ja edelleen ajankohtainen laaja raportti on luettavissa täältä.

Tyyppi: news
25.2.
2020

Toistamme Evlin 12,5 euron tavoitehintamme sekä lisää-suosituksemme. Evli on viime vuosina edennyt strategiassaan erittäin hyvin ja tämän seurauksena yhtiön tulos on noussut uudelle tasolle.

Tyyppi: company_report
24.2.
2020

Evli on viime vuosina edennyt strategiassaan erittäin hyvin ja tämän seurauksena yhtiön tulos on noussut uudelle tasolle. Yhtiön tuloskasvunäkymä on vahvan strategian toteutuksen myötä lähivuosille erittäin hyvä ja odotamme yhtiöltä selkeää tuloskasvua. Keskeisenä riskinä tuloskasvulle on yleinen markkinatilanne, jolle Evli on selvästi sen verrokkeja herkempi. Osake ei kurssirallin jälkeen ole enää halpa, mutta vahva tuloskasvu sekä korkea osinko tarjoavat edelleen riittävän tuotto-odotuksen.

Evli Pankki

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Evli Pankki

Evli on sijoittamiseen erikoistunut yksityispankki. Liiketoiminnan ytimen muodostavat varainhoito-, pääomamarkkinat ja corporate finance -palvelut. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tukholmassa.