Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Evli Pankki

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

26.01.2022 - 11:45

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
25.3.
2021

Näettekö, että korkotasojen nousulla olisi merkittäviä vaikutteita erilaisten kiinteistörahastojen toimintaan ja tuottavuuteen? Esimerkkeinä voisi käyttää eQ:n ja Titaniumin kiinteistörahastoja, jotka hyödyntävät sijoituksissaan velkarahaa.

Inderes Q&A
4.1.
2021

Moi Mitä vaikutuksia arvioitte tulevan pankkisektorille, kun ÅB teki omat ratkaisunsa osingon jaon kanssa (mielestäni ihan hyvillä perusteluilla)? Tuleeko muilla painetta lähteä peesaamaan?

Inderes Q&A
15.12.
2020

Onko EKP antanut pankeille luvan maksaa viime vuoden 2019 osingot vuoden 2021 alussa?

Inderes Q&A
17.9.
2020

Kuten tiedettyä pankkien osingonjako on siirtynyt ensi vuoteen. Samassa rytäkässä EKP kielsi jostain käsittämättömästä syystä omien osakkeiden oston. Miksi pankkien ei voisi sallia ostaa omia osakkeitaan, jotka se jättäisi taseeseensa vuoden vaihteen yli ja vasta sen jälkeen mitätöisi ne osana voitonjakoa?

Inderes Q&A
25.11.
2018

Kotipizzasta tehtiin muhkea ostotarjous. Sr Evli Suomi Pienyhtiöt on listalla sijalla 2. koskien suurimpia omistajia. Kirjaako Evli Pankki tästä itselleen millaisen myyntivoiton?

Inderes Q&A
22.8.
2018

Hei, Katsoessani muun muassa Evlin ja Taalerin tilinpäätöstietoja en huomannut, että varat/velat olisi erityisesti jaoteltu lyhyt-/pitkäaikaiseen. Siten en oikein päässyt kassavirtalaskelmassani järkevään käyttöpääoman muutoksen arvoon näillä varainhoidon/pankkitoimijoilla. Lasketteko te millä tavoin kyseisten yhtiöiden käyttäpääoman muutoksen arvonmääritystä tehdessänne (kassavirran kautta) vai jäikö minulta jotain huomaamatta tilinpäätöksistä?

Inderes Q&A
21.5.
2018

Moi, Olen koittanut tätä selvitellä, mutta en tunnu löytävän aiheeseen vastausta. Eli kiinnostaisi arvio Evlin omavaraisuudesta, joka on matalimpia kaikista seuraamistanne yhtiöistä, kun taas verrokeista esimerkiksi Titanium ja eQ ovat parhaimpien joukossa omavaraisuudessaan. Onko tälle looginen selitys? Ja millaisena pidätte omavaraisuuden riskiä Evlin tapauksessa? Eikös yleisesti ottaen huono omavaraisuus tarkoita ongelmia markkinatilanteen kääntyessä huonompaan? Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

Inderes Q&A
6.2.
2018

Millaiseksi tulosajuriksi lähitulevaisuudessa kansainvälinen myynti on laskettu teidän ennusteissanne?

"Evli on nostanut yhdeksi strategiseksi painopistealueekseen kansainvälisen myynnin kasvattamisen. Kohderyhmänä ovat erityisesti institutionaaliset sijoittajat. Kotimarkkinoidemme Suomen ja Ruotsin ohella valikoidut rahastomme olivat vuoden päättyessä sijoittajien saatavilla Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Vuoden lopulla 7,7 miljardin euron rahastopääomastamme jo noin 1,7 miljardia euroa tuli Suomen ulkopuolelta."

Inderes Q&A
14.11.
2017

Hei, Voisitteko selittää mikä on EVLI Pankin oikea markkina-arvo? Mikä ero on: listatut osakkeet 7 553 980 kpl ja listaamattomat osakkeet 15 759 940 kpl välillä? Kiitos

Inderes Q&A
1.7.
2017

Hei Inderes,

Milloin aloitatte seuraamaan Evliä, Nordeaa, Aktiaa ja muita pankkeja? Ne kiinnostaisivat, koska tarvis ulkopuolista kolmannen osapuolen näkökulmaa teiltä. Kiitos jo etukäteen!

Evli Pankki

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas