Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Evli Pankki
3613 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 8.78 ALIN 8.42 VAIHTO (KPL) 7 158
MYYNTI 8.86 YLIN 9.00 VAIHTO (VAL) 0,063 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

14
Hei
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
16.3.
2020

Analyytikko Sauli Vilén kommentoi Evliä sijoituskohteena pörssiromahduksen keskellä. Pahoittelut videon äänen laadusta, pyrimme parantamaan tekniikkaa etänä tehdyissä videoissa! Evli-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/evli-pankki

Tyyppi: video
28.1.
2020

Vielä jonkin aikaa sitten Evlin kykyä kasvattaa merkittävästi tulostaan ja nousta seuraavaan kokoluokkaan oli syytä epäillä. Nyt meillä on syyt uskoa, että näin on tapahtumassa, analyytikko Sauli Vilén sanoo.

Videon aiheet kellotettuna:
00:20 Miten Evli eroaa muista pörssin finanssitaloista?
01:15 Hitaasti vaihtoehtoisiin sijoitustuotteisiin
01:30 Evlin asemoituminen finanssisektorin muutostrendeihin
03:20 Yhtiöllä vahva vauhti
04:30 Potentiaali alkaa realisoitua
05:25 Keskeisenä riskinä pääomamarkkinoiden kestävyys

Tyyppi: video
24.1.
2020

Analyytikko Sauli Vilénin mukaan Evlin suoritus oli poikkeuksellisen hyvä viime vuoden päätösneljänneksellä. Yhtiöllä onnistui käytännössä kaikki, ja se on ottanut isoja askeleita eteenpäin keskeisillä rintamilla (pääomarahastojen kasvu, perinteisen varainhoidon myynti ja kulukehitys).

Videon sisältö kellotettuna:
00:01 Miten Evlin Q4 meni?
00:20 Mitä parannettavaa jäi?
00:50 Mitä analyytikko seuraa erityisesti tänä vuonna?

Evliä voi seurata https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/evli-pankki.
 

Tyyppi: video
2.9.
2019

Mitkä yhtiöt sopisivat kimppaan finanssipalvelusektorilla? Capman voisi, ainakin paperilla, yhdistyä useimpien kanssa. Sektori tarjoaa tällä hetkellä pörssin parasta osinkotuottoa, mutta sijoittajan pitää erotella jyvät akanoista. Analyytikko Sauli Vilén käy Vernerin kanssa videolla läpi sektorin kuulumisia ja trendejä.

Julkaistu alunperin 30.8.2019

Capmanin ROAST ilmestyy tänne https://www.inderes.fi/fi/videot/roast-capman-49-kello-945

Tyyppi: video
18.4.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat sijoituspalveluyhtiöistä sijoituskohteena. Toimiala on syklinen ja skaalautuva kasvuala. Kannattaako sektorille sijoittaa ja onko sieltä ylituottoa saatavilla?

Tyyppi: video
23.1.
2019

Sauli kommentoi Evlin tulosta, markkinatilannetta (koskee myös osakesijoittajia ja muita finanssipalveluyhtiöitä!) sekä Evlin ohjeistusta 2019.

Nopeat kommentit tuloksesta löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/uutiset/evlin-tulos-odotettua-parempi

Seuraa Evliä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/evli-pankki

Tyyppi: video
21.12.
2018

Loppuvuoden pörssin voimakas lasku on vaikuttanut myös syklisiin finanssipalvelutaloihin. Viimeisin esimerkki tästä on tämän aamuinen Danske Bankin negari, joka on negatiivinen signaali myös esim. Nordealle. Analyytikko Sauli Vilén kertoo videolla, miten kurssilasku vaikuttaa sektoriin. Kaikkiin yhtiöihin heikentynyt markkinatilanne ei kuitenkaan vaikuta samalla tavalla, ja esimerkiksi Capman ja Titanium eivät osakemarkkinan heilahtelusta kauheasti välitä, ellei pahaksi äidy tilanne. Sen lisäksi kohta täytyy jo valmistautua nappaamaan salkkuun halventuneita osakkeita!

Tyyppi: video
28.11.
2018

Analyytikko Sauli Vilén käy Evliä läpi sijoituskohteena. Lyhyellä välillä markkinaturbulenssi ja talouden happaneminen tuo epävarmuutta, mutta pitkällä aikavälillä Evli on asemoitunut loistavasti alan kasvuun. Verneri kysyy myös, miksi olemme kääntäneet suositusta niin vinhasti viime kuukausina.

Evlin tuore ja kattava laaja raportti, "kaikki mitä haluat Evlistä sijoituskohteena tietää", löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/osake-painettu-jo-liian-alas

Tyyppi: video
10.8.
2018

Sauli ja Juha käsittelevät inderesPodin 17. jaksossa varainhoitoa - tässä podissa kaksikko fokusoituu nimenomaan asiakasnäkökulmaan. Mediassa nousee säännöllisin väliajoin esille tapauksia, joissa asiakas on kokenut vääryyttä varainhoidon parissa. Mistä tämä on seurausta? Podilla käsitellään millaisissa tilanteissa tuntuvia hallinnointipalkkioita voidaan pitää perusteltuna ja miksi varainhoidolla tulee olemaan oma asemansa myös tulevaisuudessa. :)

Tyyppi: video
13.10.
2017

Inderesin pääanalyytikko Sauli Vilén avaa Evli Pankkia sijoituskohteena. Pääosin korkoihin keskittynyt Evli jonka tulot ovat lähes kokonaan AUM:iin sidottuja jatkuvia tuloja on Saulin mukaan finanssipalvelusektorin defensiivisin osake ja aliarvostettu. Videon lopussa kuitenkin muistutetaan, että finanssipalvelu on altis korkojen nousulle ja hyvin syklinen. Jos ja kun osakemarkkina kääntyy, on kekkerit ohi. ​

Jos et jo seuraa Evliä, seuraa osaketta tästä linkistä inderes.fi:ssä https://www.inderes.fi/yhtiot/evli-pankki

Evli Pankki

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Evli Pankki

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, osakeanalyysia, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*.

Evlin hallinnoitavana on 14,3 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 12/2019). Evli-konsernin oma pääoma on 81,8 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 15,1 prosenttia (31.12.2019). Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 250 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

*KANTAR SIFO Prospera External Asset Management Finland 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ja SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services, Finland 2015, 2016, 2017, 2018.