Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Fellow Finance

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
23.9.
2020

Fellow Financen H1 tuloksesta poimittua: "Sijoittaja-asiakkuuksien osalta odotamme loppuvuoden aikana positiivisia tuloksia etenkin instituutiosijoittajien segmentissä." Millainen merkitys mahdollisella instituutiosijoittajien mukaantulolla on Fellow Financen näkymiin?

Inderes Q&A
6.4.
2020

Oliko kyseisen yhtiön viimeisen päivityksen ajankohta mielestänne oikea sillä lakimuutos ei ole vielä läpi tai lakimuutoksellahan on vielä aikaa peruuntua tai muuttua esim. korkokaton suuruuden takia eli teettekö aina päämarkkinan" huhujen" perusteella päivityksiä?

Inderes Q&A
3.3.
2020

Miksi 17.2. suositukseksi annetaan (ainoastaan) Lisää ja 26.2. ostetaan mallisalkkuun? Olin aiemmin ymmärtäväni, että sijoittajille annetaan pari päivää etumatkaa ennen salkkuun ostoja. Olenko ymmärtänyt väärin?

Inderes Q&A
9.8.
2019

Hei, olen seurannut fellow financea jo pitkään ja teidän analyysejä vielä sitäkin pidempään, pohdintaan on kuitenkin fellowin suhteen jäänyt lähiaikoina entistä enemmän seuraavat: 1. Fellow financen arvostus ja täten markkinahinta ei tunnu seuraavan edes auttavalla tasolla ennusteita. 2. fellowin maine / vertaislainat ylipäätään ja täten riski mahtaa olla paljon suurempi kuin mitä ennusteista olen ymmärtänyt. Toivoisin, että voisitte avata fellow financea hieman enemmän esim.

Inderes Q&A
13.6.
2019

Hei, Fellow Finance tavoittelee välitetyn rahoituksen määrän kasvattamista 1,5 miljardiin euroon vuoden 2023 loppuun mennessä. Tavoite on erittäin kunnianhimoinen, eikä teidän ennusteet usko yhtiön saavuttavan kyseistä volyymia. Kuinka suurena riskinä pidätte, että yhtiö lähtisi höllentämään lainahakemusten seulontaa ja päästäisi "huononmpilaatuisia" lainanhakijoita läpi tai nostaisi lainanhakijoiden laatuluokitusta, välitetyn rahoituksen nostamiseksi lyhyellä tähtäimellä?

Inderes Q&A
13.5.
2019

Moi Osaatteko sanoa milloin Fellow Finance julkistaa Q1:sen ? En löytänyt netistä oikein mistään aikataulua

Inderes Q&A
6.5.
2019

Olisiko Talenom -yhteistyöllä FF:n yritysluototuksen riskiä pienentävä vaikutus, koska Talenom ”tietää” asiakkaidensa riskiluokan?

Inderes Q&A
18.2.
2019

Mistä Fellowin liikevaihto koostuu?

Inderes Q&A
18.2.
2019

Mistä johtuu, että yhtiösivulla yhtiön tavoitehinta on 10.0€, mutta viimeisessä raportissa hintana on 10.4€? Olen saanut sellaisen käsityksen, että taivoitehinnan muuttaminen vaatisi aina yhtiöraporttia?

Fellow Finance

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas