Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Fellow Finance

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
24.2.
2021

Toistamme Fellow Financen lisää-suosituksen ja 3,2 euron tavoitehinnan yhtiön odotustemme mukaisen H2-tuloksen jälkeen. Yhtiön kuluva vuosi menee odotetusti vielä pitkälti kasvuperustan rakentamisessa, mutta ensi vuoteen katsottaessa näköpiirissä on jo useita potentiaalisia kasvuaihioita.

Analyytikon kommentti
23.2.
2021

Fellow Financen aamuinen H2-raportti oli numeroiden ja näkymien osalta hyvin linjassa odotustemme kanssa. Koronatilanne sekä korkokattosääntely varjostavat edelleen lyhyen aikavälin näkymiä, mutta pahin on jo selvästi takanapäin.

Analyytikon kommentti
23.2.
2021

Fellow Finance tiedotti eilen, että hollantilainen varainhoitotalo Dynamic Credit alkaa sijoittamaan hajautetun lainarahaston (Diversified Loan Fund) pääomia Fellow Financen välittämiin lainoihin.

Analyytikon kommentti
19.2.
2021

Joulukuussa palautetun ohjeistuksen myötä loppuvuoden numerot ovat pitkälti tiedossa, ja katse on kuluvan vuoden näkymissä. Fellow Finance tavoittelee strategiassaan merkittävää kasvukäännettä vuoteen 2023 mennessä, mutta odotamme kuluvalle vuodelle varovaista ohjeistusta kasvun suhteen.

Analyytikon kommentti
2.2.
2021

Fellow Financen sivuilta löytyvien tilastojen perusteella sen alustan kautta rahoitettiin yritys- ja vertaislainoja noin 10,8 MEUR:lla tammikuussa. Volyymi jäi alle 13 MEUR:n ennusteemme, joka ei täysimääräisesti huomioinut tammikuun pienempää työpäivien lukumäärää.

Analyytikon kommentti
18.1.
2021

Fellow Finance tiedotti perjantaina yhteistyöstä Mobifyn kanssa, jossa Fellow Finance tarjoaa rahoituksen Mobifyn asiakkaiden Taloustiliin.

Analyytikon kommentti
5.1.
2021

Fellow Financen alustan kautta rahoitettiin yritys- ja vertaislainoja noin 12,5 MEUR:lla joulukuussa, mikä oli linjassa ennusteemme kanssa. Lainavolyymi pysytteli suunnilleen vakaana edelliskuuhun nähden (11,8 MEUR) ja on elpynyt jo selvästi pahimmasta koronakuopasta.

Analyytikon kommentti
9.12.
2020

Fellow Financen päivitetty strategia ja taloudelliset tavoitteet heijastelevat mielestämme sopivassa suhteessa kunnianhimoa ja realismia. Osakkeessa on selvää nousupotentiaalia strategian edetessä, mutta onnistumiseen liittyy merkittäviä riskejä.

Analyytikon kommentti
7.12.
2020

Fellow Financen perjantaina palauttamat vuoden 2020 näkymät olivat pitkälti linjassa odotuksiimme ja yhtiön käänne on edennyt kesän jälkeen oikeaan suuntaan. Tämä on ollut myös nähtävissä viime kuukausina piristyneestä lainavolyymista.

Analyytikon kommentti
2.12.
2020

Fellow Financen sivuilta löytyvien tilastojen perusteella sen alustan kautta rahoitettiin yritys- ja vertaislainoja noin 12,8 MEUR:lla marraskuussa, mikä ylitti 11,5 MEUR:n ennusteemme. Lainavolyymi jatkoi piristymistään edelliskuuhun nähden (11,4 MEUR) ja on elpynyt jo selvästi pahimmasta koronakuopasta (kk-volyymi 4-8/2020: n. 8,3-9,1 MEUR). Vertailukauteen nähden marraskuun lainavolyymi laski noin 26 % ja matkaa koronakriisiä edeltäneisiin volyymitasoihin on edelleen kuljettavana.

Fellow Finance

Fellow Finance

Fellow Finance Oyj on lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiön missio on muuttaa perinteinen pankkirahoitus suoraan lainaukseen ihmisten ja yritysten välillä. Fellow Finance on välittänyt kuluttaja- ja yritysrahoitusta yli 660 miljoonalla eurolla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekeissä palvellen yli 900 000 asiakasta. Yhtiöllä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.