Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Fellow Finance

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
23.2.
2021

Fellow Financen vuosi 2020 meni perustan vahvistamiseen. Nyt yhtiöllä on tavoitteena kunnianhimoinen paluu kasvupolulle. Toimitusjohtaja Teemu Nyholm kommentoi analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

Fellow Finance-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fellow-finance

00:00 Vuoden 2020 jälkipuolisko omin sanoin
01:07 Miten lähivuosien kasvutavoitteisiin aiotaan päästä?
03:30 Uusi instituutioasiakas alustalla
04:40 Uusi verkkokaupparatkaisu ja luottokorttipalvelu

InderesTV
9.12.
2020

Fellow Financen sijoitustarina ei ole mennyt niinku Strömsössä. Yhtiöllä on nyt uudet suunnitelmat ja tavoitteet, joilla kulku pitäisi kääntää. Lähivuosien aikana vaaditaan selkeitä näyttöjä kasvustrategian etenemisestä. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

InderesTV
8.12.
2020

Tervetuloa seuraamaan yhtiön strategiapäivää livenä inderesTV:stä! 

InderesTV
28.8.
2020

Fellow Financen väliaikainen toimitusjohtaja Teemu Nyholm kommentoi analyytikko Atte Riikolan haastattelussa haastavaa alkuvuotta. Yhtiö on silti optimistisempi jatkon suhteen ja strategiapäivitys on työn alla.

Seuraa Fellow Financea https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fellow-finance

00:00 Kuka olet ja mistä tulet?
00:35 Miten vuoden ensimmäinen puolisko meni?
01:35 Koronan vaikutukset Fellow Financeen
03:10 Koronan vaikutus kilpailijakenttään
04:20 Onko strategiaan tulossa viilauksia?

InderesTV
15.7.
2020

Fellow Financen omistajan näkökulmasta moni riski on realisoitunut, eikä sijoittajien luottamus yhtiötä kohtaan ole tällä hetkellä korkealla. Mikä pitää muuttua, että takavuosien kasvumoodiin päästää uudelleen kiinni? Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

Uusi laaja raportti "Alustavan matala arvostus kompensoi riskejä" vapaasti luettavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/alustan-matala-arvostus-kompensoi-riskeja

-Videon aiheet-
00:00 Mikä meni vihkoon?

InderesTV
10.6.
2020

Arvioimme Fellow Financen tulevan koronaviruksen ja sääntelyn aiheuttamasta myrskystä lopulta ulos suhteellisesti vahvemmista asemista. Nykyisellä arvostuksella osakkeen tuotto/riski-suhde alkaa varovaisesti houkutella käänteen ennakointia. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

InderesTV
31.3.
2020

Fellow Finance saa istua toistaiseksi jäähyllä sijoittajien ostosuunnitelmissa. Koronaviruksen aiheuttama talouden kupru iskee vertaislainapalveluihin, joita ei ole vielä testattu taantumassa. Kasvutarina ottaa jälleen yhden kolhun. Analyytikko Atte Riikola kommentoi

Kysymykset kellotettuna:

InderesTV
17.2.
2020

Fellow Financen kasvupeltoa täytyy kyntää ainakin vielä tämä vuosi. Yhtiön pitkän aikavälin kasvupotentiaaliin on tällä hetkellä vaikea tukeutua lyhyen tähtäimen kasvuhaasteiden nakerrettua sen uskottavuutta.

Videon aiheet kellotettuna:
00:15 Vuoden 2019 toinen puolisko lyhyesti
01:20 Omistajien kärsivällisyys koetuksella
02:10 Kansainvälinen laajentuminen 
04:40 Lainavolyymien kasvu
05:20 Instituutiosijoittajien merkitys
07:10 Riskeistä osa realisoitunut, potentiaali ei

InderesTV
14.2.
2020

Fellow Finance kasvu hidastui merkittävästi vuoden 2019 kuluessa. Kilpailutilanne on kireä ja kansainvälistymisen hedelmät ovat vielä raakoja syötäväksi. Toimitusjohtaja Jouni Hintikka analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

Fellow Finance -analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fellow-finance

Kysymykset kellotettuna:

InderesTV
29.11.
2019

Korkotuottoa yritys- ja vertaislainoista, Joakim Rouvinen, asiakkuuspäällikkö, Fellow Finance Oyj https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/fellow-finance

Fellow Finance

Fellow Finance

Fellow Finance Oyj on lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiön missio on muuttaa perinteinen pankkirahoitus suoraan lainaukseen ihmisten ja yritysten välillä. Fellow Finance on välittänyt kuluttaja- ja yritysrahoitusta yli 660 miljoonalla eurolla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekeissä palvellen yli 900 000 asiakasta. Yhtiöllä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.