Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Fifax

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Pauli Lohi

Pauli Lohi

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
16.2.
2022

Toukokuussa sattunut häiriö happitoimituksissa aiheutti merkittäviä kalan menetyksiä Fifaxille, mikä vaikutti yhtiön loppuvuoteen. Toimitusjohtaja Samppa Ruohtula avaa yhtiön tuotantokykyä ja toimia kasvutavoitteiden saavuttamiseksi Pauli Lohen haastattelussa.

inderesTV
16.2.
2022

Seuraa Fifaxin Q4’21-infoa keskiviikkona 16.2. kello 12:30 alkaen inderesTV:stä.

inderesTV
21.12.
2021

Fifaxilla on ollut haasteita saada kasvatusprosessia toimimaan vakaasti ja tehokkaasti, minkä vuoksi toiminta on vielä selvästi tappiollista. Oleellista on kuinka nopeasti yhtiö pystyy nostamaan tuotantonsa maksimikapasiteettiin ja kääntämään kannattavuutensa positiiviseksi. Analyytikko Pauli Lohi kommentoi.

inderesTV
5.10.
2021

Vuonna 2012 perustettu Fifax on kalankasvatusta harjoittava yhtiö, joka tuottaa kirjolohta pääasiassa Suomen ja Ruotsin markkinoille. Yhtiön maanpäällistä ultraintensiivistä RAS-kiertovesijärjestelmää hyödyntävä tuotantolaitos valmistui vuoden 2020 alussa. Tuotantolaitos sijaitsee Eckerössä, ja se on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista jo toiminnassa olevista maanpäällisistä kalankasvattamoista. Laitoksen odotetaan saavuttavan tavoitellun täyden, vuositasolla noin 3 200 tonnin (bruttopaino ennen teurastusta) tuotantomäärän vuoden 2022 ensimmäisen puoliskon aikana.

inderesTV
22.9.
2021

Kalaviljelijä Fifax suunnittelee listautumista pörssiin. Toimitusjohtaja Samppa Ruohtula kommentoi yhtiön liiketoimintaa ja suunnitelmia Antin haastattelussa.

Fifax

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas